Käytiin torstaina aamupäivällä/päivällä treenaileen taas agilityä piiiitkästä aikaa. Koulu loppui sopivasti klo. 12 niin pitäähän se vapaa-aika käyttää agilityn merkeissä :) Hansku ja pumit olivat jälleen mukana :) Tehtiin erilaisia hyppypätkiä ja kiekuroita. Suhteellisen hyvin taas Asgeir toimi ja pysyi hyvin esteen takana niin kauan kun sai luvan lähteä. Edelleen rimat lentelivät, kun Asgeirilla tahtoi tulla niin kiire ettei kerkeä hyppämään... Pitää alkaa treenaan nuita hyppyjä ihan todenteolla. Putkeen syötöt onnistui ilman ongelmia.

Jere on tehnyt töitä oikein hyvin hirvien parissa. Lähes joka päivä on haukku ollut ja kestänytkin. Hyvin on poika hirviä hakenut, ei vaan ole saatu ammuttua. Kovan yrittämisen tuloksena Jere taas hienon haukun, joka sitten saatiin kaadettua. Eli nyt on Jerelle ammuttu kaksi vasaa ja yksi aikuinen. Vielä olisi jäljellä... :)

Lauantai aamuna lähettiin ajeleen kohti Oulun kansainvälistä näyttelyä. Matkaseurueeseen kuului mie, äiti, Mirka, Paula, Petra, Asgeir ja Charon. Paikanpäällä oltiin siinä n. tuntia ennen kehiä. Näyttelypaikkahan sijaitsi Kempeleen hallissa mikä ei todellakaan ollut mikään ihanne paikka nuinkin suurelle näyttelylle..ahdasta oli. Johtuiko ahtaudesta ja melusta vai jostain muusta mutta Asgeir ei ollut ihan oma itsensä näyttelypaikalla se oli jotenkin hieman arkana ja epävarmana.

Kehät taisivat olla melko ajallaan ja oli meidän vuoro. Esiintyminen ei luonnostunut sitten ollenkaan. Juokseminen hieman takkuili ja sitten kun oli hampaitten ja muun tutkimisen aika Asgeir peruutti ja ei anatanut kauhean hyvin tutkia itseään.. Seisominen oli ihan ok. Tuloksena sitten sininen nauha eli H, kieltämättä hieman yllätyksenä mutta joskus näinkin päin. Arvostelu tulee myöhemmin Asgeirin omalle sivulle.

969778.jpg(c)P. Saarijärvi

 

Sitten olikin vuorossa meidän neiti. Kehässä oli 6 muuta juniorluokan narttua. Kaikki junnuluokkalaiset otettiin yhtäaikaa kehään ja tuomarille oli itse näytettävä koiran hampaat. Hienosto tyttö antoi näyttää mutta seisominen ei oikein onnistunut. Yksityisarvostelussa seisominen jo parantui ja juokseminen meno tosi hyvin. Tuloksena punainen nauha eli EH. Sitten oli vuorossa luokkakilpailu. Kaksi juniornartuista oli saanut ERI:n ja loput EH:n, luonnollisesti ERI:n saaneet olivat ykkönen ja kakkonen mutta sitten meidät Charonin kanssa valittiin kolmansiksi eli lopullinen tulos oli EH/3. Neiti ylätti todenteolla!

967262.jpg

Yhteenvetona: Treeniä, treeniä, treeniä!!