Viikon aikana on taas tapahtunut joten en ole nettiinkään pahemmin kerenny saati sitten kirjottelemaan blogiin mutta asia korjaantunee nyt ja kuvien kera :)

Maanantaina ei päästy töitten vuoksi ohjattuihin treeneihin mikä oli ihan hyvä ajatellen Asgeirin jumeja. Tiistaina olikin vapaa päivä ja lähettiin Rattosjärvelle mökkeileen päiväksi, siellä Asgeir saisi olla irti ja uida vaikka koko päivän :D  Olihan se poika onneissaan, ei tarttenu kahta kerta miettiä minne menisi kun pääsi autosta, suoraan järveen ^^ Siellä molskutti ja polskutti koko päivän. Jere tyytyi parin uinti kerran jälkeen haukkumaan ja kaivamaan vettä/järven pohjaa, kerjäämään herkkuja (joita ei saanut) ja kiehnaamaan jonku rapsuteltavana <3

Ilma ei ollut mitä parhain joten en itse uskaltautunut uimaan.. Ainut vaan mikä pilasi lopun reissun oli rantatörmälle aurinkoa ottamaan tullut kyy käärme joka karkotuksista huolimatta tuli koko ajan takaisin, eihän sitä enää sitten uskaltanut koiraa irti pitää kun tiesi missä käärme vaani... Alla muutama kuvia reissusta.

TULEE MYÖHEMMIN KU TOISELLA KONEELLA

Torstaina käytiin treenaileen Saanan ja Riimin kanssa ja mulla oli mukana Asgeir ja Charon. Saana oli valinnu meille treenin, meikäläisen toivomuksesta kevyt Asgeirin jumien takia. Treenattiinkin keppejä pätkän merkeissä.

1.

1249242374_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Otin Asgeirin kanssa kahteen kertaan. Ekalla kerralla tuli ensimmäinen ja 5. rima alas mutta toisella sitten kaikki..! Asgeir eteni ja ohjautui älyttömän hyvin eikä minkään kanssa ollu mitään ongelmaa jos rimoja ei oteta lukuun. Charonin kans otettiin kans kahesti? Kepit kuudella. Charoninkaan kanssa ei ollut mitään ongelmaa ja kepitki onnistui vaikka oli väärän puolen, vauhtia ja varmuutta se koira tarttis.

2.

1249242387_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asgeir: Syöttö putkeen, vastaanottamaan kakkosen taakse valssilla kepeille ja valssi keppien jälkeen. Sylkkärisydeemityöntö seiskalle ja eteneminen kasille. Jälleen kaikki onnistui iihan ok paitsi rimat tuli lahjakkaasti alas vaikka yritin antaa tilaa. Kasille eteneminen olis saanu olla vahvempi.

Charon: Sama ohjauskuvio kuin Asgeirille. Kepit jälleen ihan kivat ja hyvin otti minun ohjauksen. Tehtiin vain kerran ku onnistui niin hyvin :)

3.

1249242398_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuo alku oli paha enkä oikein keksiny siihen minkäänlaista hyvää tapaa suorittaa ku "sisäkautta" kulkiessa kepeille menosta tulis ongelma ku Asgeir ei osaa jos leikkaan takana ja "ulkokautta" mennessä tulee kiire ja kova runnomminen kepeille. Sohellettiin siis tuo alku. Lopuksi kyllä kokeilin tuota takanaleikkausta ja meni oikeaan väliin muttei jatkanut pujottelua vaan alko vilkuileen että mihin mie jäin, muuten nätti rata ja ne rimat pysyi jotka oli alhaalla tai rastit,

Charonin kanssa jälleen nätti rata ku pystyi helposti juoksemaan "ulkokautta" ku se on sen verran hidasm tein kaikki 12 keppiä eikä ongelmaa :) Taidan vaihtaa agilitykoiraa ;)

Otti kyllä hieman päähän tuo rimojen räiskiminen, räiski pahemmin kuin koskaan! Mistä lie johtuu?? Mutta muuten kulkee tosi nätisti ja lukee mun ohjausta. Charonin kanssa on mukava tehdä ku se on varma hyppääjä, ainut mitä sille pitäs tosiaan saada on vauhti ja varmuus. Pitäs vissiin keretä treenaamaan sen kanssa vähän useammin...

Illalla käytiin vielä tekemässä molemmille Jerelle ja Asgerille verijäljet. Jerelle 600m yhdellä makuulla ja Asgeirille 100m kaari tarkoituksena saada sille vähän kärsivällisyyttä ja varmuutta hommaan :)

Aamulla sitten jäljelle koirien kanssa, ilma oli lämmin, turhanki lämmin. Asgeir lähti tosi kivasti hakemaan mutta muutaman kymmenen metrin jälkeen alkoi jo kyselemään minulta että mitä nyt?? Jouduin antamaan apuja jonkin verran, lösysi jäljen pään ja hirven jalan :) Olin kyllä silleen tyytyväinen että se jaksoi jäljestää ja selvästi haki vaikkaki jouduin apuja jonkin verran antamaan.

Sitten olikin Jeren vuoro. Kuuma ilma verotti hieman jäljestysvauhtia ja kuljettiin ilmaavainulla mutta hyvin pysy jäljellä, jossain kohtaa menin itekki sekaisin enkä tienny oltiinko jäljellä vai missä joten oletin sen hukaksi ja annoin lisäkäskyjä. Merkkasi makuun erittäin hyvin ja jatkoi matkaa innokkaasti. Loppuun oli ehkä 10m matkaa niin Jere päätti lähteä vilvottelemaan ja pisti makoileen suonsilmään, aagh!! Siinä vähän aikaa vilvoteltua ja mun annettua käskyä jatkoi matkaa ja jäljesti jalalle. Tuo on niin Jereä se tekee töitä mutta ei sillä ole niin kiirettä se voi  välillä käydä juomassa ja vilvottelemassa ;)

Jos sais tälle vuodelle vielä ainaki yhen jäljen tehtyä, kokeeseen ei kuitenkaan päästä :/ Josko sitten ensi vuonna....?

Tänään otettiin Asgeirin kanssa vielä kotiagia ku odoteltiin lenkkikaveria. Puomilla joku 7 toistoa joista 6 onnistui, ei paha. Kepeillä treenattiin tuota takana leikkausta ja sehän onnistui vallan hyvin heti ekan kokeilun jälkeen! Vitsit alkaias tuo nyt toimimaan niin se helpottais suuresti :)