Lauantaina astuttiin klo 18.00 junaan minä & Asgeir, Pirita, Casso ja Mona sekä Saana roudarin hommissa tällä kertaa. Suuntanahan meillä oli Helsinki ja messukeskuksen voittaja-2008 näyttely. Juna matka meni todella loistavasti ainakin koirien osalta, buhundit tuli hyvi juttuun eikä minkäänlaista kränää tullut vaikkakin hytässä oli ahdastakin. Oulussa pysähduttiin sen verran että ehdittiin pieni lenkki pyörähtää jonka jälkeen nukkumaan.

Aamulla oltiin 06.47 Pasilassa josta kipastiin messukeskukseen. Häkit kehän lähelle ja shoppaamaan ennen kehän alkua. Mukaan tarttuikin jotain pientä. Buhundien kehä alko vähän jälkeen 12 ja tuomarina toimi Arne Foss, Norjasta, buhundeja paikalle saatiin ihan kivat 12 kpl. Tuloksemme oli EH/2, johon oli todella tyytyväinen ja arvostelukin oli ihan kiva. 

  • JV-08 Raumerrikets Remu Rutgersønn
  • JV-08 Buhunden Ab Mona
  • V-08 Kimura´s Grim
  • V-08 Kimura´s Gurina

Suuret onnittelut kaikille!!!

Loppupäivä seikkailtiin ympäri ämpäri. Käytiin pieni mutka Petäjänmäellä ja näyttelyn loputtua vietettiin ilta sukulaisissa Vantaalla. Oli kyllä hyvää harjoitusta Asgeirilla tuo junalla matkustus ja poika oli oikein hyvä junailija :) Muutenki olin tosi tyytyväinen Asgeirin olemiseen ja elämiseen reissun aikana, se oli oikein kilttiä poikaa :)

Illalla matkustettiin klo 22.30 junalla takas Rovaniemelle ja unikin maistui vähän paremmin.

Suuret Kiitokset Mahtavasta matkaseurasta Piritalle ja Saanalle!! Ja Tuijalle Kiitokset Asgeirin pyynäämisestä ;)