Tänään käytiin kevään ekoissa ohjatuissa agitreeneissä ja taas sen huomasi kuinka erilaista on treenata kun muita koiria pörrää ympärillä tosi hyvä välillä näinkin. Itse vaan saisin olla tarkempi että missä se koira luuhaa (sori Ulla) ku itekseen ku treenaa niin koira on suhteellisen vapaana koko ajan.

Asgeirillahan taas riitti vauhtia ja energiaa jja se kun vielä kuumuu kun toiset tekee ja katsotaan siinä. Keskityttiin pääasiassa kontakteihin ja yritettiin keksiä keinoja kuinka saadaan Asgeir etenemään. Kontaktithan sujuivat ihan jees mutta sitä etenemistä ei ole ollenkaan, Asgeir on niin kiinni minussa eikö osaa yhtään työskennellä itse. No onpahan täksikin kesäksi jotain tekemistä ;)

Putkeen syötöt onnistui oikein hyvin vaikka oli vaikeampiakin kulmia ja siinä se eteni ihan kivasti, että jotain positiivista :)

Lopussa alkoi olemaan vissiin jo vähän väsynytkin ku muka alkoi vain haistelemaan reunoja mitä se ei ole IKINÄ tehnyt mutta oli se kuitenkin heti mukana ku alettiin jotain tekemään. Katsotaan mitä keksitään ensiviikon treeneihin :)