Viikonloppuna sain kunnian esittää ihanaisen Sono rhodesiankoira poitsun Tampereen KV:ssa. Nuorten luokassa oli 4 koiraa yhteensä rhodeja oli sen 20 kpl ja tuomarina toimi norjalainen (en muista nimeä). Sono esiintyi oikein mallikkaasti ja tuloksena oli kotiin vietäväksi EH/3

Tiistaina oli taas toko treenit. Otettiin hyppyä, luoksetuloa, paikallaanoloa, luoksepäästävyyttä ja istumaan nousua. Hyppyä tehtiin ja sen kyllä huomaa! Mulla on kädet täynnä pieniä hampaan jälkiä, Asgeir kävi taas vähän kuumana... Se luulee hyppyä agility esteeksi ja turhautuu ku ei pääse etenemään "radalla". Noh saatiin pari ihan ok suoritusta vaikkakin ne oli turhan höselöitä.

Ekassa paikallaanolossa yritin laittaa Asgeirin makoilemaan suoraan perusasennosta mutta se jää aina vinoon. Toisella kerralla ohjasin kädellä niin sain jäämään suoraan. Molemmat paikalloonolot pysyi, kyynärpäät meinasi aina nousta maasta mutta meni kuitenkin takaisin. Vähän piippas.

Luoksepäästävyydet meni yllättävän hyvin! Asgeir pysyi sivulla perusasennossa koko ajan, herkun voimalla mutta kuitenkin. Aikasemmin se on ollut hötkyämässä ihmisten tykö. Istumaan nousut alko sujumaan perusasennossa, ei tarvitse enää niin paljoa käsiapua. Suoraan edessä käsi apu on välttämätön.

Sonja sai houkutetua minut mölli toko kisoihin Huittisiin mutta emme valitettavasti mahtuneet kokeeseen mukaan :/ Noh ensi kerralla sitten, onhan se jo yksi askel eteenpäin ku melkein mentiin kokeeseen ;)

Eilen tuli hienoja uutisia. Meijän Asgeirista on tullut kuuden pikku buhundin iskä! Mona synnytti 3 tyttöä ja 3 poikaa <3 Pääsiäisenä jos pääsisi katsomaan ^^

Eilen tiistaina saatiin vetovaljaat valmiiksi, kiitos Sonja! Ja tänään sitten käytiin testaamassa niitä; Minä, Tiina, Laura ja koirat (Asgeir, Iita, Sono, Eppu, Bosco, Zigo ja Vexi) Hienosti meni, Asgeir malttoi hyvin odottaa käskyä ja "Veto" sanan jälkeen lähti todella hyvällä tempolla vetämään! Jos vkl kävis kokeilemaan pitempää matkaa. Treenin jälkeen käytiin vielä metsälenkillä. Tässä muutama kuva:

"Bosco, Iita, Eppu, Vexi ja Asgeir"