Täytyy myöntää että aikaa olisi ehkäpä löytynytkin mutta laiskuus iski enkä ole jaksanut päivitellä blogia piiiitkään aikaan. Ollaan kyllä touhuiltu kovasti ja kirjoitanpa jotain juttuakin  :)

21.7-23.7 Kuusamo

Joo tosiaan käytiin kahden yön kestävä reissu Kuusamossa äidin, isän ja Asgeirin voimin. Yövyttiin Sokos Hotellin lemmikkihuoneessa joka jouduttiin kertaalleen vaihtamaankin... Ensimmäisenä päivänä käytiin äitin kanssa suurpetokeskuksessa katselemassa karhuja, kettuja, ilveksiä... sinne ei valitettavasti huolittu koiria mukaan joten isä jäi odottelemaan parkkipaikalle ;)

1782492.jpg

1782502.jpg

Toinen päivä menikin patikoidessa. Käveltiin 12km:n pituinen pikkukarhunkierros, matka ei ollut mitenkään pitkä mutta sitäkin vaikeampi, oli nimittäin ylämäkeä, alamäkeä, portaita, siltoja, lämpäkin riitti ja samoin vettä. Jaksettiin kuitenkin koko matka ja Asgeirkin tykkäsi. Tosi reippaasti käveli riippusiltojen yli vaikkakin vähän jänskätti, portaitakin kiipeiltiin suhteellisen maltilla. Kyllä reissun jälkeen uni maittoikin jokaiselle meistä ;)

1782505.jpg

Asgeir olis halunnu mennä uimaan tuonne

1782509.jpg

tämä oli meistä ihmisistää järkevämpi vaihtoehto

1782516.jpg

iloinen retkeilijä

1782540.jpg

ja sitten kiikutaan portaita

27.7 agitreenit

Käytiin Charonin ja Asgeirin kanssa ottamassa agia ihan vähäsen. Asgeirin kanssa otin kaikkia kontakteja ja hyppyharjoituksen. Puomin kontaktit onnistui toosi hyvin mutta A:lla sitten vähän heikommin, pistin kupin aivan liian kauas ku alkoi hyppäämään kontaktin yli, elikkäs kuppia vaan lähemmäs vielä. Keinu meni ihan kivasti. Hyppytreenikin onnistui, Asgeir eteni ja ei tiputtanut rimoja mutta hyppytekniikasta en tiedä mitään ku en sitä itse näe miten se hyppää.

Charonin kans otettiin kans hyppytreeniä, puomin alastuloa ja keppejä. Charon oli turhan paljon Asgeirin perään että treenauksesta ei välillä tahtonut tulla mitään. Hyvin irtosi hyppytreenissä. Kepit ei kiinnostaneet tyttöä tänään paljoakaan mutta puomi meni sitäkin paremmin, sain sen jo ehkä ymmärtämään että puomin alastulokontaktille pysähdytään ;)

29.7 Agitreenit

Käytiin Saanan kanssa ottamassa pienimuotoiset treenit ennen kotikisoja. Me otettiin Asgeirin kanssa ensin vain A-estettä joka onnistui tänään todella hyvin. Sitten Saana teki meille pienen hyppypätkän jossa oli sekä valssia, takanleikkausta että kiertoa. Vitsi oli itellä hankaluuksia saada pujoteltua ja kierreltyä joka paikasta, Asgeir teki kyllä kivasti mutta meikäläinen oli ihan sekaisin. Saatiin kuin saatiinkin lopulta koko pätkä läpi ja vain muutama rima tippui.

30.7 Jäljestys

Tarkoituksena oli ehdä Jerelle koko pitkä verijälki mutta yllättävät vesiojat tulivat vastaan ja lyhensivät jälkeä. Sain kuitenkin kaksi kulmaa tehtyä. Kaksi ensimmäistä suoraa Jere jäljesti todella tarkasti ja hyvällä temmolla vaikka jäljestystä hieman vaikeuttikin oja mutta siitä selvittiiin. Viimeisellä välillä hieman haparointia tosin olin pistänytkin silel vähän vähemmän verta, kuitenkin loppu löydettiin :) Olen kyllä tosi tyytyväinen että Jere jaksaa jäljestää vaikka metsässä olisi varmasti muunkin riistan hajua (jäljellä oli hirven jätöksiä joissa Jere kävi pyörimässä) ja ilmakin oli kuuma.

Asgeirille tein vain 200m suoran joka sekin oli hieman liikaa. Asgeir kyllä jäljesti paljon paremmin mitä viimeksi mutta kuitenkin tuli turhan usein kyselemään että mitä nyt? Sillä ei tahdo vielä olla kärsivällisyyttä seurata jälkeä pidempään, täytyy yrittää lyhentää jälkeä vielä enemmän että saadaan onnistuneita suorituksia ja Asgeir tajuamaan mikä on homman nimi.