Koko viikko on menny lähinnä möllöttäessä tai no keskiviikona jälkeen.  Keskiviikkona käytiin ottaan hiihtovetoja jäällä, hyvin meni ppari ensimmäistä vetoa, kolmannella kokeilin niin että vein palkan keskelle jäätä ilman että Sutki näki, hyvin se lähti vetämään mutta puolessa välissä matkaa sen usko loppu ja alko himmaileen ja lopulta lopetti kokonaan ja tuli vaan mun tykö, kokeilin houkutella jatkamaan mutta eihän siitä mitään tullu lopulta se turhautu ja alko tarjoamaan perusasentoa ja seuraamista, tällähän se patukka ainaki tulee se varmaan ajatteli. Ei muutako koira maate siihen ja lähin itte käveleen ja näyttämään palkan, se autto ja vedettiin loppu matka. Viimeinen veto oli sitten takaisin päin jossa avustaja oli lelun kanssa, sitäkään se ei nähny mutta avustajan näkeminen oli jo riittävä kannuste jatkamaan. Tuliaisenahan sitten tuotiin kaksi melko syvänkin näköistä vekkiä takajalkojen jalkapohjassa, se sitten siitä meidän loppu viikon lenkkeily suunnitelmista..

Tänään lauantaina pistettiin tossut jalkaan ja lähettiin vähän tottisteleen otin varhaiseläkeläisenki mukaan. Pari kierrosta otin molempien kanssa ja häiriötähän meillä oli puolenkymmentä koiraa olipa mukava ku oli niinki paljon treenikavereita :) Ekalla kierroksella otin Asgeirin kanssa ihan perusasentoa ja seuraamista sekä mini paikallaanolon. Yllättävän hyvässä sanotaanko hallitussa treenimoodissa se oli ei möykänny ollenkaan eikä repiny minua hihoista ku pari kertaa ;) Itse liikkeetki meni ihan kivasti paikka pysy ja takapäätäki käytti, paikaallanolo oli olosuhteiden takia ihan lyhyt mutta yllättävän rauhassa se pysy siinäki.

Toisella kierroksella edelleen seuraamista erityisesti käännöksiä sekä perusasennosta eteen tulemista se kun on yksi liike rally tokossa jos sitä pääsis taas harrasteleen :) Käännökset suju hyvin sekä oikealle että vasemmalle, eteentulossa se meinas jostain syystä ottaa vähän kierroksia ja pieni ääni pääsi. On se kyllä niin mainio ku sitä virtaa vaan löytyy :P

Sutkin kans otettiin peruasentoa häiriön alaisena, pitkä paikallaanolo ja liikkeestä istumista. Perusasennossa ei ottanut yhtään häiriötä vaikka ympärillä porukka vingutti palloja ja leikki koiriensa kanssa. Paikallaanolo oli melko vaativa meidän tasoon nähden, häiriö oli edelleen suuri, matka oli pitkä ja aikaki melko pitkä. Hyvällä ilmeelle se siellä makoili pari piippausta kuulin muttei pahasti ollenkaan, ollaan me edistytty! Liikkeestä istumiset yritin tehdä nyt niin etten itse pysähtyisi vaan se todellakin olisi liikkeestä ja käskystä istuminen ei minun vartalo avusta myös matkaa lisäsin.

Tokalla kierroksella seuraamista ja toinen paikallaanolo. Seuraamisessa meinas vire nousta ja sehän näky heti painamisena ja edistämisenä, käännökset vasempaan oli ok:t. Tuossa seuraamisessa on kyllä niin paljon vielä tekemistä miten se voikin olla niin vaikea...!? Toinen paikallaanolo oli hiljainen ja rauhallinen jes!