Käytiin Saanan, Paulan ja koirien voimin Torniossa kisailemssa hyppärin merkeissä. Ilma oli suhteellisen suotuisa vähän ripsi ja tuuli välillä mutta ei se menoa haitannut. Oli mukavat kisat torniolaiset järjestäneet, tunnelma oli rentoa, aikataulu pelas vähän turhanki hyvin (=myöhästyy palkintojen jaosta xD) ja kisapaikkakin oli ihan jees.

Lähettiin ajeleen siinä vähän ennen kymmentä että varmasti ehditään, elikkä mie kuskina Paula ja Saana kartturina ja navigaattorikin löytyi. Joo-o Tornioon löydettiin mutta sittenitse paikanpäällä ihasteltiin vähän Tornion asutusaluetta ennen kisapaikalle pääsyä ;) Oltiin perillä kuitenkin hyvissä ajoin että kerkes tutustuun paikkaan ja lämppään koirat.

Minun ja Asgeirin rataantutustuminen oli sen 25min ajoissa. Rata näytti siis ihan hirveältä! Vaikeit keppikulmat, takanaleikkauksia ja muuta haltuunottoa. Olin kyllä ihan varma ettei tuule onnistumaan mutta täytyy käydä kuiten söheltämässä jotain. Asgeir jäi hyvin lähtöön kyten yleensäkin ja tiputti hienosti ensimmäisen riman hyppäämällä sen yli. Se vaikea kepeille syöttö suoraan putkesta onnistui ja takanaleikkauskin tehtiin pienestä pyörähdyksestä huolimatta. Koko loppu rata mentiin puhtaasti läpi! Vitsi mie olin tyytyväinen! Elikkäs 5 virhepistettä haettiin ja ihanneajan alitus oli huimat -11,67 sekuntia ihanneajan ollessa 43s. Sijoituttiin toisiksi ja palkinnoksi otettiin totta kai pokaali ;) Mehän tosiaan myöhästyttiin hitusen palkintojen jaosta joten kiitos kuuluu Merjalle joka lunasti palkinnon meidän puolesta :)

Saanan ja Tamin vuoro oli melkein heti meidän jälkeen. Tämä pari veti hienon nollatuloksen MINI3 luokasta ihanneajan alituksella ja sijoittuivat kolmansiksi, Onnea Saana ja Tami!

Takaisin Rovaniemelle löydettiin tosi hyvin, Hyvä Me!

Saanalle ja Paulalle kiitokset matkaseurasta ja erityiskiitos Paulalle ratojen kuvaamisesta!!