Käytiin Sutkin kanssa viikonlopun mittainen reissu Kuopiossa tapaamassa Sonja ja Sonjan koiruleita. Perjantaina lähettiin ajeleen puoli kasin aikaan aamulla, jotta oltas hyvään aikaan perillä. Käytiin koirien kanssa lenkillä siis Sutki, Harmi ja Irma eli sakemanni porukalla liikkeellä :) Hyvin tulivat juttuun, ainut että vähän Harmi jänskätti sitten kämpillä ku Sutkia olis haluttanu käsytä kun taas Harmia ei kiinnostanu vähääkään ;)

Lauantaina käytiin lenkkeilemässä Puijon kauniissa metsämaisemissa, ihan harmittaa ku oli niin pilvinen ilma enkä jaksanu raahata kameraa mukaan. Täytyy sanoa, että ei tuntunu ollenkaan että oltiin niinki lähellä kaupunkia :) Tokihan se piti käydä Kuopion keskustassak vähän shoppaileen ja sitten yömeininki tsekkaamassa.

Sunnuntaina sitten iltapäivällä ajeltiin takas Rovaniemelle, oli kyllä mukava reissu!

Ollaan tottisteltukki jonku verran, lähinnä keskitytty perusasennon paikkaan ja paikallaanoloon. Torstain treeneissä meinas olla liian suuri häiriö koira jota palkattiin vinkulelullu, vähän meinas Sutki käydä kierroksilla. Tänään sitten Bh-treeneissä mulla oli käsissä ihan eri koira, se oli tosi rauhallinen ja keskittynyt eikä vonkunu melkeen ollenkaan, olin ihan yllättynyt :O No toivottavasti sain hyvin vahvistettua tätä käytöstä.

Asgeir on syönyt nyt reilun viikon kortisoni-antibiootti kuuria mutta mitään ihmeempiä muutoksia en ole koirassa huomannut. Ainut vaan että kyllä siitä huomaa, että taitaa olla melko raskas kuuri menossa. Eläinlääkäri meinas että tuloksia voi alkaa näkymään vasta kolmenkin viikkon päästä :( Nyt sitten kuitenki Asgeir on alkanu vikomaan vasenta takaa jalkaa, ontuu ja kulkee erittäin jäykästi. Laukka askel ei onnistu ollenkaan... Tänään hieroin sitä ja selkä tuntuu olevan aika jäykkänä. Saas nähä saadaanko me tuosta koiraa enää :/ Nyt ollaan sitten taas levossa ja katellaan mihin suuntaan mennään.

Päätin jättää Asgeirin äitille ja isälle ainaki nyt sairastelujen ajaksi, ettei tyhjää käsyä ja riehu Sutkin kanssa. Pitää käyttää tilaisuus nyt hyväksi ja alkaa treenaileen Sutkin kanssa ihan todenteolla tuota yksin olemista. Se on jääny aivan liian vähälle nuitten sairastelujen takia muutenki ku Asgeir on aina ollut siinä kaverina. On ollut pieniä oireita siitä, ettei yksin olekkaan niin kivaa olla. Haukkumista ja riehumista.. Pitää saada stoppi tuohon hommaan ennen ku tulee käyttäytymismalliksi.

Semmosta meille. Aika rankkaa ollu henkisesti viime aikoina nuitten sairastelujen ja erinäisten ongelmien ja päätösten tekemisten kanssa mutta koitetaan nyt saada elämää tasapainoon ja koirat kuntoon!