(c)Pirkko Riekki

kovaa käskytystä, mutta ei menny putkeen  vaikka se oli suoraan renkaan jälkeen!

Viikon agility treenit koulun puolesta ja teho treenit myös Huittisissa tuottivat tulosta :) Asgeir oli niiiin pätevä viikonlopuin kisoissa että wau! Kisat anto kyllä treenaus motivaatiota todenteolla! Eli olin ilmoittanut Asgeirin kaikkiin neljään starttiin ja tuomarina toimi Tuomo Pajari.

Lauantaina oli kaksi agility starttia. Asgeir oli ihmeellisen tyyni ja rauhallinen (niin rauhallinen ku Asgeir vaan voi olla) kisa paikalla, se ei hinkunut ihan koko aikaa radalle ja halus jopa rapsutuksia! Radalla sitten se oli tosi tosi hyvin kuulolla vaikkakin sieltä löytyi pahoja kohtia ja mahdollisia hylkäämisen paikkoja mutta ei Asgeir kuunteli mun käskytystä ja toimi! Ekalta radalta tuli 10vp, sillä okserin rima tuli alas (eipä ole moista estettä tullu treenattua ja tokihan se hyppäs sen niinku normin hypyn) ja sitten puomin alastulokontaktin. Muuta kontaktit se otti ihan ok. Sijoituttiin kolmanneksi. Toiselta radalta saatiin sitten se 0!! Minun mielestä ja videostakin kattoo niin A:lta otettiin kontakti virhe mutta tuomari ei huomannut. Pari rimaa kolahti mutta ei tippunut! Mutta nämä ihana säännöt sitten kumos tämän nolla huuman, sillä sijoituttiin toiseksi ja medi2:ia oli niin vähän, että sitä LUVAa ei sitten tullut. Noh  nyt ainakin tietää, että se 0 on sieltä mahdollista saada.

(c)Virpi Säkkinen

Näin ei rimat tipu :)

Sunnuntai alotettiin hyppärillä. Asgeir oli enemmän oma itsensä kisapaikalla mutta ei ihan täysin, vieläkin suhteellisen iisisti :) Asgeir kulki tosi kivasti ja menokin oli suhteellisen nättiä, yksi ylimääräinen pyörähdys taisi tulla. HYL kuitenkin saatiin, sillä oletin suoralla Asgeirin menevän suoralla linjalla olevaan putken päähän mutta tämähän bongasi jostain syystä väärän pään. Toinen rata oli taas agirata. Tuloksena 15vp ja sijoitus 2/4. Nyt tiputettiin jo pari rimaa ja sitten itse ohjasin muurin ohi. Tuomari ei antanut kontakti virheitä vaikkakin ne tuli molempien A.n ja puomin alastulolta. Täytyy alkaa tosissaan miettiin nuita kontakteja.

Seuraavat kisat olisikin sitten kahden viikon päästä Torniossa, odotan ihan innolla! Sitä ennen agikoulutus ja ainakin yhdet treenit.