Maanantaina oli jälleen tupla treenit; ensin Asgeirin kanssa ja sitten Charonin. Lämmin oli ilma ja se ilmeisesti verotti treenaajien määrää sillä Asgeirin ja minun lisäksi oli Outi ja Lissu. Treenattiin neljä eri pätkää joista en nyt saa kuvia kun pitäis joku uus rataohjelma keksiä..

Ensimmäinen pätkä muodostui hypyistä, kepeistä ja putkesta. Putki ja suora ja siitä tuli menä kepeille jotka olivat putken suuntaisesti sen vieressä. Meille täysin uusi kulma kepeille mutta hienosti onnistui. Kepeiltä sitten sylkkärin kautta hypylle joka ihme ja kumma onnistui. Asgeir haki hienosti esteen ja eteni ja siltikin kuunteli minua eikä karannut väärille esteillä jota se ei kyllä yleensä teekkään.

Toiselta radalta löytyi samat esteet. Rata oli melkein kuin eka rata toisin päin. Tällä kertaa kepeille mentiin hypyn kautta joka oli suurinpiirtein kahdeksannen kepin kohdalla vieressä siinäkin uusi kulma meille mutta hyvin haki. (Tosi hankala selittää ilman kuvia, pakko hankkia joku ohjelma). Radalla myös takanaleikkaus joka onnistui pienestä pyöörähdyksestä huolimatta.

Kolmannelta pätkältä löytyi sitten hyppyjen ja puomin alla olevan putken lisäksi keinu, pituus je rengas. Kontaktit onnistui hienosti! Muutenkin pätkät onnistui kivasti ja sain tehtyä kaikki ohjauskuviot jotka suunnittelin.

Sitten tapahtuikin jotain käsittämätöntä. Asgeir sai vissiin kurkun täyteen hiekkaa leikittyään pallolla ja tehdessämme keinua se alkoi kesken kakoa. Sen jälkeen se päättikin että hänen melkein tukehtuminen oli tuon keinun syytä joten se on ihan tyhmä este. Keinulle kyllä mentiin mutta alkuun hieman varovaisemmin ja takanaleikkaus keinulle ei onnistunut joka aikaisemmin on toiminut. Muuten niin hyvät treenit niin pitihän sitä jotain keksiä Huuto

Sitten olikin Charonin vuoro, ajattelin heti alkuun että saas nähä mitä tästäkin tulee kun on niin kuuma ilma ja Charon kun tahtoo olla vähän tuulella käyvä ;) Mutta Charon yllätti todellakin, se oli ihan kuin eri koira mitä viime kerralla. Ensi alkuun otettiin ihan vain pituutta eri kulmista ja kupissa palkka, ei ongelmaa ohjasin mie kummalla puolella vain tai teinkö takanaleikkauksen. Sitten otettiin 6 esteen pätkä jossa jouduin valssaamalla vaihtamaan oikealle puolelle ohjauksen ja sitten kierron kautta pituudelle loppu suora oli etenemistä. Ei mitään ongelmaa tällä pätkällä, valssaus onnistui nätisti, oikean puolen ohjaus toimi ja Charon eteni kivasti. Ihme koira ;)

Keskiviikkona meillä oli pieni muotoinen agilitynäytös Kolpeneen asukkaiden aikuisryhmälle. Paikalla koirakoita meidän lisäksi oli Ulla,Nena&Pusu, Saana,Tami&Riimi ja Hanna&Dido. Taas oli turhan lämmin päivä eikä kauheesti viittiny tehdä, otettiin oma säveltämiä pätkiä. Asgeir toimi jälleen tosi kivasti, rimat pysyi ja se eteni. PÖydällekkin malttoi pysähtyä. Meidän radalta löytyi myös keinu, ensimmäinen yritys meni melkein lentokeinuksi ja toisella hieman himmailtiin... Lopuksi otin vielä puomia kolmen tai neljän toiston verran niin että Saana palkkas namialustalla ja naksulla, saatiin 100% onnistuminen ;)