Päästiin kuin päästiinki BH-treeneihin peräti toista kertaa tälle kesälle.. Vuorossa oli kaupunkiosuus jossa onkin kovasti harjoittelemista. Tehtiin treeni koemaisesti elikkäs kävelyreitiltä löytyi: tuomari, pyöräilijä, juoksija, autoja, tienylitys, kaupan pihaan jättö ja piiloon meneminen, tietä kysyvä autoilija ja henkilöryhmä. Muuten kaikki oli koemaista paitsi että palkkaus oli sallittua :)

Asgeir käveli ihan kivasti, ei reagoinut autoihin, pyöräilijään tai juoksijaan. Pientä hihnan kiristymistä havaitavissa mutta ei mitenkään pahasti. Pylvääseen kiinnittäminen ja piiloon meneminen tuotti ongelmia. Elikkäs Asgeirhan alkoi haukkumaan minua takaisin mikä ei ole ihan tarkoitus. Jos jotain positiivista täytyy hakea tästä niin se ettei välittänyt ohi kulkevasta koirasta mitään. Nyt on vaan alettava harjoitteleen sitä että saattaa joutua jäämään yksin hihnan päähän ja siinä on myös oltava hiljaa ;) Henkilöryhmässä ei mitään ongelmaa. Tietä kysyvä oli todella mielenkiintoinen ja sitä kohti oli hieman vedettävä.

Olen kyllä todella tyytyväinen suoritukseemme. Se ei ollut ihan murheen kryyni mitä alkuun pelkäsin ku Asgeir tahtoo olla vähän maalainen tuolla kaupungissa vaikka taajamassa asutaankin ja lenkkeilään joka päivä maantiellä...