Lähdetiin kesälomareissu meiningillä ajeleen tiistaina kohti Keminmaata äitin ja Asgeirin kanssa. Suuntana oli siis Kallinkangas jossa pidettiin agilityn iltastartti. Tuomarina Jarmo Jämsä ja ihanne aika 54s. Noh heti neljälle esteellä HYL ku puomille yritin sylkkärillä mutta Asgeir pongasi kaukaisen putken ja sujahti sinne. Olin aika yllättynyt ku aikasemmin Asgeir ei ole hirveästi hakenut ite esteitä.. Muuten rata oli ihan ok, rimat pysyi, kontakteista en ole ihan varma. A:ta ei saatu tehtyä ollenkaan ku Asgeir loikkasi joka kerta pois kun minä erkanin liian kauas A:n alla olevan putken takia. Keinu oli nätti :)

Kisojen jälkeen ajeltiin kohti Oulua ja muutaman rundin jälkeen löydettiin Sokos Hotellille jossa yövyttiin. Aamulla se sitten alkoikin vastustaa. Yön aikana joku oli käynyt puhkasemassa meidän autosta renkaan, olipahan ainakin aamupäivälle tekemistä renkaita vaihtaessa ja uusia ostaessa, meinas kyllä järki lähteä. Suuret Kiitokset Sokos Hotellin henkilökunnalla jotka olivat ymmärtäväisiä ja auttoivat renkaan vaihdossa! Loppu päivä sitten shoppaltiin Oulun keskustassa.

Illalla oli vuorossa OKK:n iltastartti agility radalla. Tänään rata oli erityisen nätti, yksikään rima ei tullut alas ja Asgeir eteni! Kuitenkin tuloksena HYL ja kompastuksena jälleen iki-ihana putki, tarkoitus oli jälleen mennä puomille mutta Asgeir sujahti puomin alla olevaan putkeen, ääh! Mutta älyttömän tyytyväinen olen ku rima pysyi :))

Kisojen jälkeen ajeltiin kotiin, shoppailtiin eka vähäsen Kärkkäisellä ;)