Heti aamusta oltiin ahkerina. Lenkin yhteydessä otettiin vähän tokoa paikallisella parkkipaikalla. Ensi alkuun luoksetuloa, vitsit Asgeir osaa sen; luokse tulee kauhialla vauhdilla ja pysähyy mielestäni hyvään kohtaan suoraan minun eteen, siitä vaan pitäs saada nätisti sivuille tulemaan. Siitäpä sitten otettiinki muutama sivulletulo toisto, kokeiltiin myös ilman herkkuapua ja sekin onnistui ihan kivasti, mielestäni perusasento sais olla himpun verran vielä tiiviimpi... Lopuksi vielä liikkeestä maahanmeno; aluksi ihan vaan seisomasta maahanmenoa, vauhdikkaita oli. Sitten otin ihan seuraamisen yhteyteen siten että ohjasin kädellä maahan, joo-o mie en ihan hallinnu tätä hommaa mutta Asgeir painui ihan kivasti maahan. Ehkä me joskus saadaan nämä AVO liikkeetä kuntoon ;)

Illalla sitten agility treenit sekä Asgeirin että Charonin kanssa. Alotetaas Asgeirin treeneistä. Ne pätkät mitä me tehtiin oli mun kauhu, A:ta, keinua ja puomia... Meikäläisen lempiesteet ;) Treenien teemana oli kuitenki kepit eri kulmista. Ensimmäinen pätkä oli kaarevasti ja sieltä löyty A ja hyppyjä sekä kepit. Pätkä meni ihan kivasti ja kontaktitkin Asgeir otti.

Toinen pätkä oli katastrofi, keinun Asgeir juoksi läpi (ei siis pysähtynyt kontaktille), renkaan hyppäsi sivusta, no takanaleikkaus onnistui ja A oli muuten vaan huono, siinä vaiheessa meinasin lähteä suoraan kotia :P

Kolmannella pätkällä mentiin puomilta 90 asteen kulmassa kepeille ja jälleen keinukin löytyi. Puomi onnistui paitsi alussa Asgeir meinasi oikaista ja kepeille syöttö oli vähän hankala juuri sen takia että Asgeir kävi ensin kupilla. Kepeillä en muistanu käskyttää mutta Asgeir ei vaatinu käskytystä, ihme! ja keinukin meni nyt kivemmin mutta ehkä siinä autto se että muistin käskyttää. Hokasin siinä että tuossa tokalla pätkällä en muistanu käsyttää keinulla ollenkaan. Vaikka Asgeir fiksu onkin niin ei se kuitenkaan ihan mun ajatuksia lue...

Nelospätkä oli juuri semmonen mistä me tykätään, putkia hyppyjä ja keppejä <3 Ekalla kerralla ohjasin hieman huonosti kepeille ja meni vasta tokasta välistä sisään mutta seuraavalla kierroksella onnistuttiin!

Tosiaan meidän treenithän videoitiin ja katellaan niitä joku treenikerta ja arvioidaan vähän :P Pisti vähän miettimään että uskaltautuuko sitä maaliskuussa niihin Oulun agikisoihin, ei kuitenkaan nuo kontaktit ole kovin varmoja...

Sitten olis Charonin vuoro. Me tehtiin 12 esteen rataa jota ollaan työstetty lyhemmissä pätkissä aijemmilla kerroilla (joilla ei olla oltu mukana). Radalta löyty etenemistä, kiertoa ja sylkkäriä... Meille melko haastavaa ku ei olla kuitenkaan tehty vasta kuin n. 4 esteen pätkiä mutta pitihän sitä kokeilla. Mie olin positiivisesti yllättynyt että se meni nuinkin hyvin! Ite vaan pitäis muistaa ettei Charon ole Asgeir. Charonia ku pitää vielä ohjailla niin tarkkaan jokaiselle esteelle ja sitä ei passaa jättää yhtään selän taakse, Asgeiria kun voi heitellä vähän minne sattuu ;)

Kierrot onnistui yllättävän hyvin ja sylkkärinki osasin :P Ihmettelin vaan suuresti miten tänään putket ei niin helposti imenyt Charonia kuten aikasemmin on tehnyt... Muuten Charon oli tosi hyvin matkassa ja se kehittyy joka halli kerran enemmän ja enemmän ja jaksaa keskittyä treenaamiseen. Nämäkin radat me kuvattiin ja minähän toimin meidän hovikuvaajana ;)