Onpas taas kulunut aikaa viime päivityksestä. Ollaan treenailtu sekä tokoa että agia. Juhlittu synttäreitä, yhteislenkkeilty, metsästelty ja käyty näyttelyssäkin. Vähän tilanne katsausta miedän elämästä.

Tokon saralla ei mitään älyttömyyksiä. Ohjatuissa treeneissä ollaan päästy käymään ja mielestäni ollaan edetty ihan kivasti vaikkakin niitä samoja liikkeitä jankataan edelleen. Maahanmeno on parantunut valtavasti nyt alkaa koira uppoamaan vauhdilla maahan. Hypystä tulee varmasti meidän heikoinlenkki, Asgeir kun meinaa yhdistää sen agilityyn ja alkaa käymään aika kuumana esteen takana.. Agilityssä ei mitään uutta, samaa rataa mennään ;)

9.10

Asgeir täytti kolme vuotta, synttärietä juhlistettiin lenkkeilyllä ja possunenäluulla ;)1999602.jpg

12.10

Rovaniemen Käyttökoirat Ry:n nuorisojäestö järjesti yhteislenkin Oukulla. Hieman köyhäksihän se lenkki jäi sillä osaanottajia oli vain me vetotiimiläiset mie, Saana ja Paula, no hyvä lenkki tuli kuitenkin tehtyä ja hauskaa oli :)

1999623.jpg

18.-20.10 Tromssan reissu

Lauantaina lähettiin kokonaisen, täyteen ahdetun bussin voimin kohti Tromssaan kansainvälistä koiranäyttelyä. Matka meni tavallista rataa nauraen, juoruillen ja ehkä vähän nukkuenkin välillä. Tromssassahan oltiin aamulla hyvin hyvin aikaisin ja saatiin jonotella että päästään halliin sisälle, oli muuten aika kylymä.

Meidän kehä oli aika heti aamusta 19 samojedin jälkeen. Asgeir essintyi oikein kivasti mutta se esiintyminen ei valitettavasti riittänyt. Tällä kertaa tultiin kehästä pois sinisen nauhan kanssa. Täytyy myöntää että kyllä harmitti mutta kyllä me näytetään ensi kerralla ;) Ryhmäkehässä sain esittää aivan ihanan Welsh corgi cardigan nartun, (Shiwacca Aoine Athas) Parisin. Mielettömän hyvin tämä neiti esiintyi vaikka olin ihan tuiki tuntematon sille.

Syömisen jälkeen lähettiin ajeleen kohti Rovaniemeä. Matka meni nukkumiseksi. Olen niin tyytyväinen, Asgeir oli niin reipas koko reissun ajan. Se nukkui sikeästi kaikki ajomatkat ja näyttelypaikkallakin se oli reipas ja kiltti poika <3

Mukava reissu saatiin aikaseksi. Kiitokset kuuluu monelle! Niinalle kiitos että sain handlata Parisia! Saanalle, Paulalle, Liisalle, Annille ja Lindalle hauskasta matkaseurasta ja tsemppauksesta! Ja Eijalle ylipäätänsä matkan järjestämisestä!