Kisaputki päättyi kotikisoihin ja sateiseen keliin, hyrr.. Viikonloppu oli oikein mukava säästä huolimatta ja radatki meni ihan malliikkaasti :) Onnea menestyneille! Mutta nyt asiaan. Elikkäs startattiin neljällä radalla 3 agia ja 1 hyppäri, tuomarina toimi lauantaina Mika Moilanen ja sunnuntaina Jarmo Jämsä.

Ensimmäiseltä radalta vedettiin melkonen tulos nimittäin 35 vp ja silti aika oli huimat 35,13s. ihanneajan ollessa 48s. Virheet tuli puomilta kaksin kappalein, kielto ja Asgeir tippui puomilta minua kytätessä. Sitten A:n alastulo kontakti hypättiin ja muutama rima tuli alas. Asgeir kävi jälleen aivan liian kuumana kuten useimmitenkin ekalla radalla. Se aikalailla kyttäs minua ja ei oikein edenny..

Toinen rata olikin huimasti parempi ja ainoa virhe tehtiin A:n kontaktilla eli siitä 5vp. Ihanne aikahan oli 52a. ja me juostiin se ajassa 34,28s. Koira kulki paljon paremmin kuin ekalla radalla, haki esteitä ja eteni. Puomin kontakti oli vähän kökkö ja oikeaistu mutta siitä ei virhettä tullut. Sjoituttiin 3.sijalle.

Sunnuntaina sitten satoi koko ykkösluokkien ajan mutta se ei meijän menoa hidastanut päinvastoin koirahan kulki niinku pitikin! Eka rata oli nätti paria riman tipututusta lukuunottamatta, HYL kuitenki tuli sillä oletin liikaa ja Asgeir pongasi väärän hypyn.

Viimeinen rata, hyppäri olikin aikastalailla täydellinen, saatiiin se eka 0!! Jee!! Tätä on niin odotettu :) Ihanneaika alittui tasan 17s. ja sijoituttiin sillä 2.sijalle. Koira kulki aivan valtavan hyvin ja rimat ei tippunnu :):)

Muutama kuva kisoista, kiitokset Saara Kangasniemi