Hieman myöhässä taas tämä päivitys mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai? Mutta ensin maanantaina omatoimi/ohjattuihin treeneihin ja lopuksi vielä tämän päivän treeneistä

Maanantaina tosiaan meillä oli mini-midi1 treeniporukan kanssa omatoimitreenit joissa tehtiin etenemistä, keppien vaikeita kulmia ja takanaleikkausta putkelle. Etenemisen kanssa ei kerrankin ollut mitään ongelmaa vaikkakin muutamaan otteeseen Asgeir bongasi väärän putken mutta se oli ihan oma ohjausvirhe. Takanleikkaus putkelle onnistuu myöskin tosi hienosti. Keppikulma treenit oli jostain kolmasluokanradoista ja ne kyllä näytti aika pahoilta varsinkin kun kahden hypyn jälkeen oli kepit ja hypyiltä suora yhteys A:lle. Kerran Asgeir menikin keppien sijasta A:lle mutta seuraavilla toistoilla ei kertaakaan ja haki kepit tosi hienosti!

Lopuksi otettiin vielä A:ta jonka kontaktit oli nätit. Myös muutama keinun toisto onnistui yllättävän hyvin! Oli kyllä mukavat treenit Asgeir pojan kanssa <3

Sitten koiran vaihto ja Charon kehiin maxi möllien treeneihin. Treenattiin valssia sekä omatoimisena viiden esteen pätkää jossa kiertämistä ja etenemistä. Omatoimi pätkä ei meillä oikein toiminut ku Charonilla on kiertäminen vielä vähän hakusessa ja oikein puolen ohjaus ei luonnistu ku Charon hakee koko aika vasenta puolta.. Valssi pätkä meni oikein kivasti ei kummempaa ongelmaa. Muutenkin Charon oli oikein mukavasti (kuten aina) vaikka halli oli täynnä kuumanna käyviä maxi koiria ja hallihan ei mikään  tilava ole.

Tänään sitten käytiin Asgeirin kanssa treenailemassa semmosen vajaan tunnin verran. Ensin otettiin samaa pätkää mitä maxi mölleissä, kiertämisissä ei kummempaa ongelmaa mutta ku yritin yhteen väliin kokeilla takanleikkausta (siinä toivossa että putki vetäisi poikaa puoleensa) eihän se onnistunut. Me vaan ei osata takanaleikkausta muuta ku putkella.... Treeniä treeniä

Sitten otin kaarevan etenemispätkän ja hienosti meni :) Lopuksi vielä sitä iki-ihanaa puomia.. Eipä oikein onnistunut, Asgeir loikkasi lähes joka kerta kontaktin yli... Aika turhauttavaa aina välillä.

Treenien jälkeen päätin pestä Asgeirin ku se päätti alkaa pudottaan turkkinsa oiken urakalla sopivasti Harstadin alla. Ajattelin josko pesu edistäis karvojen pudottamista ;)

Huomenna olis sitten epäviralliset agikisat jonne ajattelin lähteä taas mokaileen :P Kaksi rataa pitäs käydä juoksemassa. Huomenna varmaan infoa niistä lisää.