Käytiin Saanan ja gööttien kanssa treenaamassa heti uuden vuoden ensimmäisenä päivänä. Tehtiin Saanan suunnitelemaa rataa joka oli muuten pirun hankala, vääntöä ja kääntöä mutta selvittiin ;) Sovittiin että otetaan tämä treeni ensi vuoden alussa uudestaan ja katotaan kuinka ollaan kehitytty vai ollaanko. Tässäpä kuva radasta:

Radan tekeminen oli melkoista sähläystä johtuen minun heikosta muistista ja sen takia huonosta ohjauksesta sekä Asgeirin laajoista kaarroksista joiden takia esteille meno meni hieman runttaamiseksi. Kuitenkin rimat pysyi suhteellisen hyvin ja kontaktit otettiin.

Kolmoselle sylkkärillä, nelos putkeen meni ekalla kierroksella väärään päähän korjauksen jälkeen haki toisella kierroksella oikean pään. Keppein avokulma onnistui jokaisella kerralla mistä olen todella yllättynyt. 8 hypylle takanaleikkaus jonka Asgeir kesti, ei epäröinyt irrota hypylle mutta teki molemmilla kierroksilla ylimääräisen pyörähdyksen. 12 tehtiin eri puolelta mitä kuvasta näyttää. 11 hypyn jälkeen tuli melko laaja kierros ja jouduin runttaamaan 12 hypylle sylkkärin kautta, onnistui joten kuten vaikka ei ollutkaan mitään kaunista.

Suurimman vaikeuden tuotti 16-17-18 esteet, tästä sykeröstä ei selvitty kertaakaan puhtaasti vaikka otin sitä erikseenkin. En saanyt Asgeiria käteen putken jälkeen ja näin ohitettiin 17 hyppy joten sinne runttaamisesta ei tullut mitään, samoin 17 hypyltä tultiin niin leveällä kaarella että Asgeir luki väärän hypyn ja meni sille. 19 hyppy tehtiin myös eripäin mitä kuva sanoo, se kiemura oli nätti ja tiukka.

Olen sinäsä tyytyväinen että selvittiin kuitenki joten kuten nuinkin vaikeasta radasta, meidän treenimääräällä ja taidoilla onnistuttiin kohtalaisen kivasti :)