Jaarittelin ja jaarittelin. Ensin piti osallistua kaikkiin neljään starttiin, sitten ei mihinkään... Loppujen lopuksi sain päätettyä ja 3.8 startattiin kotiagikisoijen hyppyradalla. Tulin siihen tulokseen että kontaktit ovat sen verran kesken ettei vaikuta kisata agilityradoilla josko sitte syssymällä... No niin ja sitten itse kisaan.

Tuomarina toimi Jarmo Jämsä. Ensinnäkin toilailin jo alku vaiheessa, rataan tutustuminen oli 20min ajoissa joten sain koiran 10min ennen rataan tutustumista josta sitten lopulta myöhästyinkin,meinasi tulla hieman paniikki, Suuri Kiitos Saanalle että ylipäätään radalle ehdittiin. Kaikesta huolimatta HYLkyhän sieltä tuli itseasiassa jo heti toisen esteen jälkeen. Oma moka sekin en nimittäin osannutkaan kuvitella että Asgeir etenisi ja juokisisi suoraan pussin kankaan päälle ja siitähän se HYLky poksahti. Olisi vain pitänyt enemmän ohjata putkelle päin. Muuten olin tooosi tyytyväinen rataan, Asgeir eteni tosi kivasti ja ei sieltä tainnu tulla kun vain kaksi rimaakin alas.. Tosin itse söhelsin keppien syötössä. Radalla oli useampi vaikea putki kulma joissa oli pientä hienosäätöä mutta treeniä vain. Eipä siinä HYL tuli mutta paljon lisää kokemusta :)

Tässä ratapiirros D-radasta

1800353.jpg

Sitten muutama kuva itse kisoista. Kuvista Kiitoksen Saara Kangasniemelle!

1801899.jpg

Asgeir lähtee kohti ensimmäistä estettä

1801900.jpg

1801904.jpg

Ja tietystihän pyörin myös mätsärin merkeissä ku kisojen aikana samalla kentällä oli myös molempina päivinä mätsärit. Lauantaina pääsin esittämään ihanaisen pumi veteraanin (Karvakorvan Usva) vetsku kehässä. Usva esiintyi todella kivasti siitä huolimatta etten ollut koskaan pumia esittänyt. Tuloshan taisikin olla veteraanien neljäs.

Tiistaina käytiin Paulan ja Vilman kans treenaileen vähän. Otin putki kulmia (lähinnä samanlaisia kuin kisoissa) ja ei mitään ongelmaa, Asgeir meni kuin vanha tekijä. Taas saa sanoa että: "Kyllä se kotona osaa." Otettiin myös kepeille syöttöä erilaisista kulmista ja vitsi se haki hienosti ensimmäisen välin, molemmin puolin :D Olen kyllä tyytyväinen. Puomin kontktiin olenkin sitten vähemmän tyytväinen se meni aika surkeasti. Jouduttiin palaamaan takaisin ja tuomaan kuppia lähemmäs murr...!