Lähettiin molempien poikien kanssa lenkkeileen kohti VR:n kenttää mielessä pikaiset agitreenit. Otettiin Asgeirin kanssa kaikki kontakti esteet muutamalla toistolla. A-esteessä ei mitään ongelmaa. Puomilla riitti vauhtia vähän turhanki paljon mutta hyvin eteni kupille ja kosketti kontaktipintaa. Keinu meni kans yllättävän hyvin, antoi hyvin keinun keikahtaa ja odotti nätisti kontaktilla. Sitten otettiin muutaman kerran "väärän" puolen keppejä joiden viimeinen väli jää aina vaan tekemättä. Useamman toiston jälkeen se viimeinenki väli löytyi ja siihen oli hyvä lopettaa keppien jankkaaminen. Loppuun vielä etenemis suora neljällä hypyllä ja Wautsi kuinka hyvin Asgeir eteni ehkä se on vihdoinki käsittäny mitä se eteneminen meinaa :) Nyt vaan täytyy saada se Asgeirin päähän että se tekee täysin oikein edetessään ja haltuunotto treenit on varmasti myös paikallaan ettei mene kokonaan etenemiseksi ;)

Otin myös Jeren kanssa muutamaa estettä ja vitsi sillä oli taas hauskaa päästä tekemään vähän temppuja :) Kontakteista ei niin väliä tämän herran kanssa :) Otettiin puomia, A-estettä, rengasta, neljää hyppyä ja täysipitkät kepit.

Huomenna olisikin sitten epäviralliset agikisat mutta en ole vielä päättänyt osallistunko.. Se selviää sitten huomenna :)