On tullut aika pikaisesti rustattua tänne kuulumisia nyt Suomen peliä odotellessa ajattelin kuluttaa aikaa ja kirjoitella hieman ja lisäillä kuvia ;)

Eilen tiistaina päätettiin äitin ja koirien kanssa lähteä lenkkeileen hieman metsäisempään maastoon ja tietenkin alkoi räntäsade mutta ei se meitä estellyt ku oltiin kerranki pätetty lähteä. Muutaman peruuttelun jälkeen löydettiin mukavan oloinen metsä polku/tie jota eteenpäin lähettiin käveleen. Päästin Asgeirin irti ja johan se poika lähti juoksemaan. Heti alkuun löytyi aivan ihana vesilammikko jossa Asgeir sitten kävi heittämässä talviturkkinsa pois saatto kyllä olla hieman kylmää vettä ;) Asgeir juoksi kyllä sydämensä kyllyydestä ja kävikin pieni reissuja ihan yksin mutta tuli kyllä aina takaisin kun huusin. Jere joutui tyytymään pidennetyn hihnan päässä haistelemaan mutta se tietää että syksyllä sitä taas pääsee :)

Tänään pietettiin Saanan ja Paulan kanssa perinteiset valiokaffet Asgeirin valioitumisen kunniaksi tosin Asgeir jäi täysin ilman kakkua mutta se oli tyytyväinen ku sitä vähän huomioitiin ja joku heitti kuolaista tennispalloa ;)

Ja ehkä paras uutinen nimittäin Mirka ja Charon hyväksyttiin agilityyn alkeiskurssille!! Nyt vaan kova treenaus päälle :)

Tässä hieman kuvia:

1535993.jpg 

1535994.jpg

"Minustako agilitykoira?"

1535997.jpg

Vanhus möksöttää ;)

1536004.jpg

"Mitä se oikein tekee?"

1536014.jpg

Minun tekemä valiokaffe kakku, no okei sisko täytti mutta mie tein pohjan :P