Lauantaina matkattiin kotinäyttelyyn Ounaspaviljongelle. Ilma oli todella kesäinen ja matkaseurueena oli meidän koko poppoo. Tänäänhän oli Jereen vuoro pyörähtää kehässä melkein 2 vuoden näyttelytauon jälkeen. Jere oli ihanan rauhallinen ennen kehää. Avoimen luokan uroksia oli 11kpl että siitä voi jotain päätellä kun 11 karhukoira urosta pistetään samaan kehään mutta suhteellisen hyvin sain Jeren pidettyä aisoissa :) Yksityiarvostelussa sitten Jerepoika oli oikein nätisti ja esiintyikin hyvin. Tuomarinammehan toimi Reino Korpela joka piti aika tiukkaa linjaa eikä ERIä jaellu kovin helposti ainakaan uroksille.. Meillekin tuloksena H. Tuloksella ei niin väliä ku olen niiin tyytyväinen Jeren käyttäytymiseen koko päivän osalta.

Sunnuntaina sitten lähettiin Saanan, Tamin ja Asgeirin kanssa ajeleen kohti Keminmaata. Minä kartturi-kuski ja Saana kuskin-kartturi. Matka meni miten meni mutta päästiin Keminmaahan ja sieltä kotiinkin...;) No niin itse kisoihin. Meillehän nämä kisat oli vasta toiset ja oltiin ilmottauduttu molemmille agiradoille. Tuomarina toimi Katarina Virkkala ja tuomariharjoittelijana Mika Moilanen.

Ensimmäinen rata oli aika simppelin oloinen rata jossa oli edettävä ja juostava kovaa. Asgeir jäi hyvin lähtöön. Asgeir hyppäsi suoraan ensimmäinen riman päälle joka tunnetusti tippui, seuraava kämmi tuli kepeillä joiden syöttö onnistui ihan jees mutta sitten Asgeir jätti toisen välin tekemättä. Asgeir eteni ihan kivasti mutta juoksi pari kertaa esteiden ohi ku työnsin koiraa väärin jne joten sieltä tuli sitten kolme kielto ja HYL. Puomin alastulokontaktia ei myöskään otettu. Kaikinpuolin ihan jees rata mutta miekäläinen vaan oli aika solmussa, käskytys ehkä hieman hukassa...

Toinen rata oli sitten melkein heti perään ja siellä se oli se kauhujen keinu ;) Ku meillähän se on kuitenki hieman vaiheessa... Rata oli muutenkin hieman sykeröisempi kuin tuo ensimmäinen. "Saa nähä miten menee" oli minun kommenti rataantutustumisen jälkeen. Lähdössä ei taaskaan mitään ongelmaa ja jopa ensimmäinen rimakin pysyi mutta toinen taisikin tulla sitten alas. Toinen virhe tuli puomin alastulokontaktilla ja kolmas kepeillä ku syöttö ei tälläkertaa onnistunut. Loppu rata olikin sitten puhdas ja Asgeir eteni tois hienosti. Keinukin meni tosi nätisti vaikka olin sitä pelännyt. Loppu tulos oli sitten 15 vp ja ihanneaikakin alittui :)

Että ihan hieno viikonloppu oli taasen :D Kiitokset Saanalle ja Tanetsulle matkaseurasta oli kyllä hauskaa taas! :) 

Kuvia näyttelystä ja mahdollista videota agikisoista tulossa mikäli vaan saan ne joskus koneelle