Käytiin vielä tiistaina ennen loman loppumista treenaileen minä, Asgeir, Charon ja Saana+Riimi. Treeniteemana oli helppous ja hauskanpito. Otettiin siis pari helpohkoa pätkää ja sitten Asgeirin kanssa ihan erillisenä puomia ja Charonin kanssa rengasta.

1. Pätkä

Asgeirin kanssa otettiin pätkä kahteen otteeseen, ekalla kerralla ohjaukseni oli hieman heikkoa, en antanu Asgeirin kulkea edessä enkä myöskään käsyttänyt joka johti sitten rimojen tippumiseen. Keinu oli nätti. Toisella kierroksella keskityin ohjaamiseen joka tuottikin tulosta, sillä rimat pysyi ja koira kulki selvästi paremmin, keinu oli tällä kierroksella huonompi, pysähtyi ennen aikojaan ekä painollaan saanut keinua kaatumaan alas. Otinkin muutaman toiston pelkkää keinua jotka ihan ok.

Charonin kanssa otin alkuun pelkkää rengasta (joka vaihdettiin keinun tilalla). Rengas meni tosi nätisti, pääsin ohjaamaan jo sivusta ja vauhtiakin saatiin. Otin pätkän myös kaksi kertaa ekalla kierroksella ohjaus oli jälleen pielessä en nimittäin muistanu kuinka paljon enemmän Charonia tulee tsempata ettei radan tekeminen mene löntystelyksi muuten ihan nättiä. Toisella kierroksella muistin kannustaa ja juosta itekkin niin johan alkoi Charonkin kulkemaan. Renkaankaan kanssa ei ollut mitään ongelmaa vaikka se tehtii  radan yhteydessä

2. Pätkä

 Toisen pätkän tarkoituksena oli saada puomi radalle joten tehtiin tämmönen neljän esteen harjoitus molempien kanssa kahteen otteeseen. Asgeirin kanssa ekalla kierroksella ei ongelmaa, kuollut putki kulma ok ja puomikin meni hyvin. Toisella kierroksella vedin koiran liian tiukasta kulmasta puomille niin ylösmenokontaktia ei otettu, Asgeir kyllä yleensä osaa suoristaa puomille menon aika hyvin eikä moista ole aiemmn käynyt.. Otin loppuun vielä 4-5 toistoa pelkkää puomia jotka yhtä lukuunottamatta onnistuneita.

Charonin kanssa sama pätkä. Kuolleessa kulmassa ei myöskään ongelmaa vaikka tällaista ei kovin monesti olla harjoiteltu. Puomille menot oli yllättävän hyviä ilmeisesti tämmöset sivulta menot hidastaa sen verran vauhtia ettei ole mahdollista hypätä kontaktialueen hyvin mitä Charon tekee suoran puomille menon kanssa. Otettii myös muutama puomin toisto loppuun, yläsmenokontaktit loikkasi mutta alasmenot oli täpäköitä ja hyviä, vähän meinas pariin otteeseen varastaa vapautuksen kanssa.

Keskiviikkona sitten ajeltiin Kokemäen suuntaan paukkupakkasissa jotka jatkuu edelleen jossain 20 asteessa on ollut. Tänään käytiin leikkimässä tuolla lumisilla pelloilla vitsi oli hienon näköistä ihan kuin olisi ollut jäällä kevät hangilla, aurinko paistoi niin kivasti <3 Hyviä kuviakin olisi saanut mutten viittiny alkaa kuvaamaan pakkasella.