Lähettiin treenaan agia kolmen koiran voimin Asgeir, Charon ja Ronja. Ensin tein Asgeirin kanssa yhmpyrää joka muodostui hypyistä ja putkesta. Kun ohjasin ympyrän koiran vasemmalta puolen rimat tippuivat lähes kaikki mutta sitten oikeanpuolen ohjaus meni iilman tiputuksia. Asgeir irtosi hyvin putkeen ja hypyille.

Sitten tehtiin neljää hyppyä joista neljäs olis hieman sivussa ja kolmannen hypyn jälkeen oli suora yhteys putkelle. Ei mitään onglemaa Asgeir kuunteli täysin ja meni hypylle vaikka putki olisi ollut siinä tarjolla. Hienoa se kuuntelee minua ;)

Otettiin vielä yksittäisiä esteitä jotka kaikki onnistui ilman ongelmia..

884818.jpg

884819.jpg

884820.jpg

884822.jpg

Tästä voi jotain päätellä miksi rimat tippuvat ;)

Otettiin Ronjan kans vähän summissa mitä sattuu ettei mitään erityistä rataa. Lähinnä yksittäisiä esteitä ja muutamaa pikku pätkää. Ronjalla oli vähän turhan paljon intoa ja meinas karata lähdöissä mutta ei auttanut muuta ku palauttaa. Sitten puomin alastulokontakti piti ottaa joka kerta tarkasti ku meinas vanhus vähän hoppuilla...

884831.jpg

884834.jpg

884836.jpg

Tänään Charon sai ensimmäistä kertaa elämässään esimakua agility esteistä eikä varmasti viimeistä kertaa, sillä se selvästi innostui aiheesta agility. Ekana otettiin ihan lyhyttä putkea ja ei mitään ongelmaa. Pystyin jo lopulta pidentämään putkea ja ohjaamaan sen sinne sivusta. Saa nähdä mikä putkihullu koira siitäkin tulee ;)

Sitten otettiin pientä hyppyä ja ei siinäkään mitään ongelmaa. Jäi hyvin esteen taakse ja hyppäsi hyvin :) Sitten vielä tehtiin puomia ja ei sitäkään aristellut yhtään vaikka mulla pieni epäilys olikin. Muutaman toiston jälkeen mentiin jo semmoisella vauhdilla, että pakko hieman hidastaa vauhtia ku tahtoo jalat vielä sätkiä mihin sattuu ^^

884863.jpg

884865.jpg

884866.jpg

Loppuun otettiin vielä näyttelytreenit. Charon juoksi todella hyvää ravia ja seisominenkin onnistui suht. hyvin, itse vaan pitää treenata tuota asettelua. Asgeirin treenaus meni ihan plörinäksi ku koira oli ihann kuumana agitreenin jälkeen. Seisoi kyllä ihan hyvin, mutta juoksu sitten olikin semmosta häsläystä..

884868.jpg

884869.jpg

Takimmainen jalka on kyllä vähän liian suorana mutta...

Kiitokset treeniseurasta ja kuvauksesta Mirkalle!