Tänään oli taasen ohjaajalla kolmen tunnin agitreenit, ensin 18-19.30 Asgeirin kanssa ja sitten 19.30-21 Charonin kanssa. Alla kuvaa ja selitystä Asgeirin treenistä

1243284538_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään tehtiin tällainen 20 esteen rata. Alkuun kokonaan ja sitten katottiin vaikeimmat kohdat ja lopuksi vielä kokonaan. Ensimmäinen rima alas, en vissiiin odottanut taaskaan tarpeeksi. Keinu onnistui tosi hienosti vaikkakin keinulle meno oli sen verran vauhdikas että Asgeir varmasti luuli sitä ensin puomiksi. 7.hypyllä tein takanaleikkauksen mutta siinä tuli sitten pyörähdys jostai ei varsinaista virhettä. Renkaalle tuli turhan tiukka vienti joten mentiin väärästä välistä. A:n kontaktin otti muttei koskenut kupissa olevaan namiin. Jostain syystä 11. rima tuli alas. Loppu meni ihan kivasti vaikkakin Asgeir hieman kyseli tuossa puomin jälkeen että minne pitikään mennä.

Vaikein kohta oli juuri tuo 5-10 joka sitten otettiin erikseen. Ekalla yrityksellä en taaskaan pyöristänyt ohjauslinjaa tarpeeksi ja rengas mentiin sivusta, toisella yrittämällä sitten jo paremmin :) Takanaleikkauksessa edelleen pyörähdys.

Lopuskiv ielä otettiin koko rata uudelleen ja ehkä paremmalla menestyksellä, eipä siellä muuta virhettä ollut kuiin tuo 11 rima tuli jälleen alas ja puomin kontaktia ei tällä kertaa ottanu Huuto Nooh pitää alkaa ottaan nuita kotipuomi treenejä.

Charonin kanssa sitten treenattiin keppejä, puomin alastuloa ja putkella takanaleikkausta. Charon oli koko treenien ajan vähän muissa maailmoissa ja haisteli maata aika paljon mutta onneksi sain sen kuitenki aina tekemään hommia. Kepit meni yllättävän hyvin, siinähän alkaa olemaan jo vauhtia, nyt vaan pitäs alkaa poistumaan siitä peruuttamisesta... Putkeen syötöt ja takanaleikkaus onnistui ja puomikin meni ihan jees.