Eilen torstaina käytiin Charonin kanssa Lapin kennelpiirin nuorisojaoston mätsärissä. Oltiin vuoro nro. 16 ja meidän parina oli karhukoiran ja itäsiperianlaikan sekoitus. Seisominen ei tahtonut luonnistua ollenkaan mutta hyvin antoi tutkia itsensä samoin myös ravaaminen meni suhteellisen hyvin. Lopulta saatiin punainen nauha.

Sitten menikin aikaa ennen kuin punaisen nauhan saaneiden aikuisten kehä alkoi. Alkoihan se kuitenkin ja ei sijoitusta. Tässä vaiheessa seisottiin jo ihan hyvin mutta juoksemisesta ei tullut mitään, kun takaa tuleva koira pääsi tulemaan vähän liian lähelle ja Charon hieman säikähti sitä ja alkoi kiskomaan... Kuitenki kaikinpuolin ihan onnistunut reissu.

Lähinnä tarkoituksena oli totuttaa maalaiskoiraa kaupunki elämää ja hyvinhän se onnistui :)

Perjantai olikin sitten vapaa päivä joten lähettiin heti aamupäivästä käymään Asgeirin kanssa agility radalla. Otettiin muutamaa hyppypätkää, jotka onnistui todella hyvin ja rimatkaan eivät tippuneet niin helposti. Harjoiteltiin myös keppien oikean välin löytymistä ja sieltähän se löytyi lopulta :) Loppuun otettiin vielä A-estettä ja keinua vauhdin kanssa ja ei mitään ongelmaa.