Käytiin perjantaina taasen Oulun eläinklinikalla kontrollikäynnillä ja kuvailtiin Asgeiria taasen eestä ja takaa. Luustollisesti ei löytynyt edelleenkään mitään mikä voisi oireet aiheuttaa. Ranteessa oleva kysta oli lähteny umpeutumaan mutta kun oireet ei ole hävinny niin kysta ei ole voinut olla syynä. Lonkat, polvet kahdesta eri kuvauskulmasta, olat kahdesta eri kuvakulmasta, kyynäreet, ranteet ja takatassut kaikki näytti oikein hyviltä...

Nyt kokeillaan sitten epilepsia lääkitystä, epilepsiahan on semmonen sairaus että se voi oirehtia aika monellakin tavalla vaikka monesti sitä ajattelee että siinä kouristellaan maassa ja suu vaahtoaa. Lääkkeiden pitäis alkaa vaikuttamaan viikossa, tiistaina onkin jo puhelinaika Ilkalle. Kokeilut ja poissulkemiset jatkuu. Jos tämäkään ei tehoa niin sitten laajaa verikuvaa ja mahdollisesti magneettikuviin..

Kävin Sutkillekki hakemassa kevyen kortisonikuurin ja vaihdoin takas allergiaruoalle ku ei meinannu tulla loppua siitä raaputtamisesta ja itsensä kirputtamisesta. Meillä alkaa näitä pilleripurkkeja olemaan enemmän ja vähemmän..