Niin se on vuosi 2012 lähteny käyntiin ja uudet kujeet olis mielessä. Meidän vuosi ei ole lähteny käyntiin kovin ratkiriemukkaasti vaan lähinnä sairastellessa :( Joulun aikaan Asgeir aloitti taas oikean etujalan vikomisen, ollaan nyt yritetty tutkia ja miettiä mistä tämä johtuisi, eläinlääkärissä kuvattiin poika taas läpikotaisin; molemmat jalat, tassut, kyynäreet, olat, kaularanka ja selkä mutta mitään sieltä ei löydy kaikki näytttää puhtaalta. Pietin Asgeiria myös totaalilevossa ja kipulääkkeellä 3 viikkoa mutta ei mitään tehoa. Fyssarilla käytiin myös mutta siitäkään ei ole apua ollut :/ Fyssari ehotti että lähettäis käymään Oulun eläinklinikalla Lakovaaran Ilkalla joka on erikoistunut ortopedisiin juttuihin, sain ajan jo tämän viikon keskiviikolle (8.2) eli lähetään nyt sinne sitten.

Toivottavasti joku hoito löytyisi...  Kaikista pahinta tässä on se ettei ole saanut mitään diagnoosia, Asgeirkin alkaa olemaan jo kärtyinen ku ei oikein ole aktivitteettia saanut. Ollaan käyty nyt kuitenki lenkkeilemässä normaaliin tapaan ku siitä levosta ei ole mitään hyötyä ollut mutta treenailut on nyt saanut jäädä mitä nyt vähän toko juttuja ja temppuja.

Samoihin aikoihin, vähän ennemminkin aloin katsomaan että onko juuri tosi että Sutki keventää ravatessaan vasenta etujalkaa, pistin alkuun luulotaudin piikkiin ja mahdollisen panostiittin mitä on ollut ennenkin. Kuitenkin keventäminen alkoi pahenemaan ja levon jälkeen selvästi ontui. Ei muutako eläinlääkärille ja kuviin. No sieltä sitten löyty vasemmasta kyynärkuvasta Kyynärnivelen kehityshäiriö ja ykkösen kyynäreeksi sen eläinlääkäri tulkitsi ainaki näin vielä. Ykkönenhän ei mikään paha ole kunhan saadaan se nyt kivuttomaksi ja ei ainakaan pahenisi. Sutki on nyt sitten nivelruoalla, saa atrhoflexia ja neljän piikin kuurin carthophenia. Tämän jälkeen ontumista ei ole ollut lainkaan, saas nähä kun piikkien vaikutus lakkaa.. Toivotaan parasta :)

Ollaan nyt kuitenki päästy vähän lenkkeilemään ja treenailemaankin joka on kyllä niin henkireikä, ollu itelläki melko rankkaa nuitten koirien sairastellessa.

Sutkin kans alotettiin RKK:n BH-kurssilla, jonka tavoitteena olis saada nuo BH liikkeet suhteellisen kuntoon ja häiriötreeni tekee meillä erittäin hyvää :) Tavoitteena olisi sitten se BH koe. Parissa treeneissä ollaan nyt käyty ja täytyy sanoa että olen erittäin tyytyväinen, se on kyllä ihan eri koira mitä kesällä. Kesällähän treenauksen kentällä meni vähän haukkumiseksi ja muitten treenikavereisen tuijotteluksi mutta nykyään se tekee ihan täpöllä hommia mun kanssa :)

(c)Minna-Mari P.

Paikallaanolo on ihan hyvällä mallilla, pysyy jo pitempääkin aikaa ja välimatkaakin saa olla, vähän meinaa piipata ja vetää välillä lonkalle. Ei olla otettu vielä yhteispaikallaanoloa mutta kuitenki niin että muita koiria treenaa samaan aikaan. Perusasento on hyvä mutta  välillä tulee hieman vinoon, siinä tarvii vielä avustusta. Seuraaminen vielä käsiavulla, ilman sitä vinottaa. Jääviä vielä harjoitellaan. Luoksetulon paikka näytettävä kädellä.

Minna-Mari P.

(c)Minna-Mari P.

Vois yrittää kirjotella nuista treeneistä aina treenien jälkeen ettei tarvis muistella sitten kuukausien päästä...

(c)Anni H.

Tänään käytiin uhmaamassa pakkasta hallilla. Vähän kyllä mietitytti ku kaupungissa oli sen -31 ja Pahtajallahan se mittari näytti jo lähemmäs -40 astetta. Minua tai koiria ei pahemmin palellu mutta autoa ihan vähäsen.. Asgeirin kanssa en tosiaan uskalla treenailla joten hömpöteltiin vain jotain, temppuilua ja A:n kontakteja. Sutkin kans sitten otin vähän enemmän agsaa. Eli hyppy-mutkaputki-hyppy yhdistelmää (ilman rimoja), takana leikkausta ja keppejä. Aika pätevä poika se on <3 Pitää vaan senki kans olla tarkkana ettei se kuumene liikaa ja ala häslään.