Juhannus vietettiin kuten jokainen aikasempikin juhannus näyttelyn merkeissä. Näyttely pidettiin perinteistä poiketen ulkona ns. Simerock-alueelle. Ilma ei ihan suonut, vettä satoi ja ukkosti mutta olipahan taas ikimuistoinen viikonloppu :)

Launtaina oli vuorossa Charon. Kehä oli kai suhteellisen aikataulussa. Nuorten luokassa oli vain kaksi narttua joten saatiin aika hyvin vallata kehä kokonaan ;) Charon esiintyi ihan kivasti, jaksoi seisoa aloillaan ja liikkuikin ihan ok. Tuomarina toimi Slovenialainen Blaz Kavcic. Lopullinen tulos Charonille oli EH/1 johon olen TODELLA tyytyväinen.

Kuvia Charonin kehästä:

1666976.jpg

1666982.jpg

1666990.jpg

Sunnuntaina sitten oli Asgeirin vuoro käydä pyörähtämässä kehänauhojen sisäpuolella. Tuomarina toimi suomalainen Tuula Savolainen. Kotinäyttely oli muuten ensimmäinen kerta ku saatiin kisata valioluokassa :) Valioluokan uroksia oli 2, kun yhteensä buhundeja oli huimat 4 :P Saatiin kun saatiinkin se vaaleanpunainen nauha ja oltiin valioluokan toisia. Paras uros kehässä meitä olikin kolme kappaletta ja jäätiin kolmanneksi mutta kainaloon tarttui vara-CACIB joka vahvistuuu CACIB:ksi joten kaikki tuli mitä lähettiin hakemaan, Jee!! Elikkäs lopullinen tulos oli: Eri/2,Pu3,vara.CACIB--->CACIB

Kuvia Asgeirin kehästä:

1667092.jpg

1667100.jpg

Onnittelut myös Saanalle ja Riimille jotka saivat ekan SERTinsä ja olivat vielä VSP!! Oli kyllä tulosten puolesta hieno päivä ja tietenki seura oli mitä parhain, Kiitos Saana, Tuija ja Jari ja kaikille meitä kannustaneille :)