Mulla olis taas iso kasa kuvamateriaalia jota en ole saanut julkaistua, ihan sieltä Harstadista asti, ehkä mie joskus saan ne koneelle saakka ;) Mutta nyt tämän viikon treeneihin joita oli sitten BH-treenit ja agi treenit Riikan, Saanan ja kolmen göötin kanssa.

BH-treeneissä Asgeir oli erittäin aktiivinen, "suoraan töiden jälkeen koira autoon ja treeneihin" meininki ei varmastikkaan auttanut asiaa ja sitten se keräsi hyvät kierrokset viereisellä kentällä olevista agi treeneistä. Alkuun paikallaanolo, nousi muutaman kerran ja jouduin palauttaan. Viimeinen onnistui kivasti ja uskalsin jopa kääntyä selin. Sitten liikkeestä istumista, onnistuu hyvin käsi avun kanssa mutta ilman sitä ei istu... Asgeir on niin kiinni mun käsissä ettei ilman ohjausta ja merkkejä onnistu oikein mikään... Mitähän tuohonki keksis

Sitten torstaina lähettiin treenaan agia. Saana oli keksiny meille kivan etenemis ja välistäveto pätkän, yllättävän hyvin tuo onnistui. Pientä pyörimistä mutta ei voi syyttää kuin omaa ohjausta. Asgeir eteni erittäin hyvin ja rimojakin tippui vain satunnaisesti :P Loppuun vielä A:ta joka sekin meni ihan jees, pitäs vaan siedättää Asgeir siihen että juoksen sen vieressä ja silti se menis namialustalle. Ei auta ku treenata moista..

Hyvää fiilis jäi treeneistä! Nyt vaan pitäs alkaa tekeen kotiläksyjä ja treenaan useamman kerran viikossa