Tänään käytiin ottamassa askel kohti kesää ja alotettiin pienellä kevyellä agitreenillä. Ensin pistin neljä hyppyä peräkkäin eri korkeuksiin ja treenattiin etenemistä. Alkuun sujui oikein hyvin ja rimatkin pysyi ihan suhteellisen hyvin mutta sittten ku otin etenemistä vain yhdellä hypyllä jonka takana kuppi Asgeir ei tahtonut irrota millään. Pitäs nyt todenteolla saada koira irtoamaan..

Sitten tehtiin keppejä joihin olin oikein tyytyväinen. Ensin ekaväli oli hieman hakusessa mutta kyllä sekin sieltä alkoi löytymään ja molemmat puolet onnistui. Sitten otin hyppy-rengas mutta eipä onnistunut sekään sillä Asgeir hyppäsi aina sivusta joten siirryin pelkästään renkaan puoleen ja yritin takoa Asgeirin päähän että olis tarkoitus hypätä siitä keskeltä punaisen rinkula läpi ;) Asgeirilla tahtoo olla niin kiire ettei se ehi kattomaan mistä mennään.

Lopuksi vielä keinua mutta siinä vaiheessa taidettiin molemmat olla jo sen verran väsyneitä että siitä ei tullurt yhtään mitään joten jätin sen siihen ja loppuun otettiin pieni hyppypätkä... Noo siinä oli taas semmonen treeni että huomaa kuinka on vielä tekemistä. Ei se auta muuta ku alkaa treenaan ja kysellä hyviä neuvoja viisaammilta :)

HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!!!