Tänään suunnattiin klo 12 kuonot kohti Kemiä (kerrankin ihmisten aikaan), rataan tutustuminen kun alkoi vasta klo 15.20. Matka sujui tuttuun tapaan auto täynnä koiria ja tavaraa ;) Parisen tuntia jäi Junkohallissa himmailuun.

Radasta en kyllä osaa sanoa oliko se vaikea vai helppo mutta kyllä siellä töitä sai tehdä ;) Ensimmäinen virhe saatiin jälleen kun ensimmäinen rima tuli alas mutat tällä kertaa Asgeir tiputti sen takajaloilla. Muuten rata sujui puhtaasti mutta muutaman pyörimisen vuoksi sieltä tuli se kielto ja lopulliseksi tulokseksi 10,00 ja ja oltiin viidensiä. Ihanneaika alittui pyörimisestä huolimatta 5,75s. 

Meidän meno ei ollut mitään nättiä Asgeir pyöri ihan hirveästi ja muutenkin juoksu pää kenossa minuun päin katsoen. Tässä sitä nähdään ette treenin puutetta... Asgeirin kanssa pitäs vaan niin kosvasti treenata etenemistä ka sitä että esteitä voi suorittaa itsenäisesti. Noh nyt alotetaan teho treeni kontaktien ja tämän etenemisen kanssa ;)

Hieno kisakokemus jälleen! Saanan kanssa päästin loppujen lopuksi kotiinkin, kiitos navigaattoriin ;P Saaralle myös suuri kiitos radan kuvaamisesti ja koiran pitämisestä!