Lauantaina aamulla lähettiin ajeleen Saanan kanssa kera Asgeirin ja Riimin kohti Kemin junkohallia TORKK:n agility kisoihin. Aamua ei lähtenyt mitenkään loistokkaasti käyntiin ja kisafiilistäkään ei meinannut löytyä.

Kolmeen starttiin olin ilmottautunut kaksi agility ja yksi hyppäri. Tuomareina toimivat Pajari ja Virta. Ensimmäinen rata oli agility ja sen tuomarina oli Pajari, ihanneaika oli 48s. Rata oli melko suoraviivainen ja sieltä löytyi kaikki kontaktiesteet. Suoritettiin rata puhtaasti läpi vaikkakin aika hilkulla se oli nimittäin pari rimaa kolahti ja kontaktitkin oli nippanappa mutta kuitenkin 0!! Aikaa kului 36,72s. ja voitettiin

Toinen startti oli myös agility ja sekin meni vallan hienosti vaikkakin hieman kinkkisempi olikin. Tuomarina Virta ja ihanneaika 46s.  Jälleen puhtaasti läpi ja ihanneaikakin alittui -13.07s ja voitettiin. Elikkäs menolippu kakkosiin :)

Korkattiin 2-luokka hyppärin merkeissä ja johan oli kinkkinen hyppäri, ei mikään helppo :P Virheitä kertyi kahden kiellon (kepit ja putki) ja yhden riman tippumisen verran. Ite kämmäilin nuo virheet ohjauksen puutteella. Ihanneaikakin (35s.) ylittyi 0,37s.

Oli kyllä hienot kisat vaikkakin aamu näytti huonolta. Onnittelut myös muille tuloksiin tyytyväisille ja erityisesti Saanalle ja Riimille vikasta nollasta ja noususta kakkosiin!!