Käytiin tänään juoksemassa epävirallisissa agilitykisoissa kaksi ykkösluokan rataa ja oikein kivasti meni.

Ekalta radalta tuli 15 ja sijoitus 2/3. Ihanneaika oli 42 ja meillähän meni huimat 28,89. Virheet tuli puomilta ku käytin namialustaa, kieltä putkelta ku ohjasin turhan ahtaasti ja yksi rima tippui. Täytyy sanoa että Asgeir toimi tosi hienosti eteni kivasti ja eka rimakin pysyi. Puomilla Asgeir otti kontaktin vaikkea koskenutkaan namialustaan. Valssit ja muut leikkaukset toimi.

Toinen rata oli ehkä helpompikin ku tuo ensimmäinen mutta HYL sieltä tuli oman täydellisen ohjausvirheen vuoksi. Puomi mentiin kahteen kertaan ja taas käytin namialustaa, jälleen kontaktit otettiin mutta namialustaan ei koskettukkaan... HYL tuli sitten ku olin huolimaton ja unohin ohjata ja sillonhan Asgeir sujahti väärään putkeen (se kun oli etenemispäällä). Loppuun kuites tehtiin ja hyvin meni paitsi vika hyppy ohitettiin ku olin liian hidas... HYLystä huolimatta saatiin aika tietoon (kiitos ajanottajalle!) ja taas mentiin lujaa 29,54 ja ihanne oli 40.

Olen kyllä tosi tosi tyytyväinen tuohon meijän vauveliin vaikkakin namit jäi ottamatta, täytyy treenailla tuota puomia ja sitten voidaan lähteä hyvillä mielin Oulun kisoihin :)