.....tähän kirjoittamiseen. Ollaan nyt uuden hallin myötä käyty pariin otteeseen treenaan agia mutta en vaan millään ole jaksanut kirjoitella ja nyt yritän sitten jotain muistaa mitä ollaan tehty. Alkuun katsaus vanhaan ja sitten vähän tuoreempaan. Myöhemmin pistelen myös keväisiä kuvia kunhan vaan pääsen kotiin täältä mettästä ;)

Elikkäs pari viikkoa sitten vietin hallilla 18-20.30 kahden koiran voimin, ensin Asgeirin treenit ja sitten heti perään Charonin. 1-luokkalaisten treeneissä otettiin rataa joka tehtiin ensin parissa pätkässä ja lopussa kokonaan. Rata meni oikein kivasti ja rimatkin pysyi :) Ainut ongelma oli kesken rataa ennen putkea olevan pöytä jolle Asgeir ei meinannu sitten millään malttaa pysähtyä vaan kovat halut oli putkeen.. No muutaman toiston jälkeen pöydänki idea alkoi muistua mieleen, on tuon pöydän treenaus jääny vähän vähemmälle Nolostunut A-este onnistui kans nätisti, ainut vaan mikä oli hankala niin takana leikkaus A:lla jonka olisin kuvitellu onnistuvan..

Sitten Charonin kanssa mölli treeneissä oli esteen kiertämistä ja omatoimisesti tehtiin radan pätkää sekä keinua. Esten kiertäminen onnistuio tosi kivasti vasemmalta puolelta mutta mie en ite osannu ohjata oikealta puolelta. Hitsi ku on vaikeaa ohjata Charonia Asgeirin jälkeen, Asgeir tuntuu jotenki helpommalta ku sitä ei tartte ohjata niin selkeästi tjtn.. Ratapätkä onnistui myös. Keinua emme tehneet ollenkaan.

Eilen 11.2 käytiin Asgeirin ja Charonin kans treenaileen ihan oma ehtoisesti. Aluksi tein Asgeirin kanssa erilaisia etenemisharjoituksia; ensin hyppy-hyppy jossa Asgeir keksi mennä viimeisen hypyn ali ja totta kai sai siitä palkan ku ei ollu kuppivahtiaPäättämätön No kuitenki seuraava hyppy-hyppy-putki suora meni paljon paremmin. Sitten vielä etenemistä neljän vinon hypyn kanssa, ensin pätkissä ja sitten kokonaan ja VITSIT Asgeir eteni kaikki hypyt ihan yksin loppuun saakka! Olin niin yllättänyt etä se osasi itsenäisesti hakea vinoja hyppyjä eteen-käskyllä.

Charonin kans tehtiin kans tuota suoraa etenemispätkää (hyppy-hyppy-putki) ja tyttökin eteni itsenäisesti kupille. On se niin taitava :) Otettiin myös keppejä kuuden pätkässä. Alussa oli tosi kivasti vauhtia ja selvästi Charon on alkanut ymmärtää sen ideaa. Toisella puolen ku tehtiin niin mie itte mokailin, täytyy vaan alkaa taas kuiva harjoitteleen.

Seuraavaksi oli taasen Asgeirin vuoro, tehtiin keinua. Asgeir pysähty kontaktille ja malttoi odottaa vapautusta. Vikalla kerralla kokeilin lähes olematonta käsi apua ja se toimi! Ehkä me tässäkin aletaan vähän eteneen ;) Tarkoituksena oli myös tehdä A:ta mutta enhän mie sitä yksin saa sieltä reunalta raahattua :/ Sitten tehtiin vielä semmonen putki hyppy pätkä jossa oli kiertämistä ja putkelle takanaleikkausta. Asgeirin kanssa ei mitään ongelmaa, rimat pysyi tosin pari kertaa kolahteli...

Lopuksi vielä Charonin kanssa muutama puomi jotka meni ihan jees, Charon pysähtyi kontaktille. Vauhtia vaan pitäis saada lisää, alussa lähtee hyvin mutta lopussa alkaa hidasteleen ja ennakoimaan pysähdystä. Charonin kanssa tehtiin sama pätkä kuin Asgeirin kanssa ja hyvin meni. Jouduinhan mie aikalailla näyttämään kaikki kädestä pitäen mutta hyvin se meni ku vertaa siihen että Charon ei ole tehnyt ku muutamaa estettä ja tässäkin oli 6. Kiertäminen onnistui yllättävän hyvin vaikka olikin oikealta puolelta ja ihmeen hyvin Charon sujahti putkeen leikkauksesta huolimatta.