Joo tosiaan kolme hylkyä tuli tehtyä kahden päivän aikana mutta ei se mitään, saatiin nimittäin sitä enemmän kokemusta, neuvoja, kehotuksia ja hauskaa oli :)

Uskaltauduin ilmottamaan Asgeirin kahteen rataan perinteisiin pääsiäisagikisoihin, yksi rata perjantaina ja toinen lauantaina. Perjantain rata oli agilityrata ja HYL siitä vedettiin. Olihan se semmosta sähläämistä mutta yllättävän hyvin kuitenkin meni kun vertaa siihen kuinka vähän me ollaan loppupeleissä treenattu. Alku meni oikein hyvin lukuunottamatta ensimmäistä riman tiputusta ja keinukin onnistui vaikka epäilin suuresti. Kaikki leikkaukset ym. onnistui juuri kuten olin rataan tutustumisessa suunnitellutkin ja keppien syöttökin toimi vaikka viimeinen väli meinasikin jäädä tekemättä. Pari ensimmäistä kieltoa tuli hypyiltä joihin ohjasin huonosti ja ratkaiseva kielto tuli siinä kun Asgeir meni niin vauhdilla puomille että tippui sieltä alas ennen kun ehti ylöskään ;)

Lauantaina olikin vuorossa hyppyrata joka tuntui suhteellisen simppeliltä, hyppyjen lisäksi siinä oli muutama putki ja pussi. Ensimmäinen rima tippui jälleen ja sitten renkaan jälkeen en saanut Asgeiria kääntymään ja se suuntasi väärällä putkelle mutta ei koskenut putkeen joten ei virhettä mutta sitten tapahtui jotain ihmeellistä. Syötin Asgeirin kaari putkeen ja se juoksikin puoleen väliin mutta palasi takaisin, sitten syötin uudestaan ja se tuli taas puolestavälistä takaisin :O Siinä sitten saatiin jo Hyl. tehtiin kuitenkin rata loppuun ja ihan suhteellisen mallikkaasti se kuitenkin sujui vaika ote herpaantuikin tuossa putki söerössä.

Saatiinpa ainakin kisa kokemusta ja nyt ohjaaja harjoittelemaan ohjaamista, liikkumista ja käskytystä. Kaikki oikeastaan nuista kolmesta kiinni. Elinalle kiitokset neuvoista! Ja talkoo porukalla hyvästä hengestä!

Lauantaina oli myös ryhmänäyttely FCI 1 & 8 ryhmälle joten Charon pääsi myös pyörähtämään kehässä Saanan kanssa. Kehä oli Yllättäen tunnin myöhässä eikä odotusta palkittu tällä kertaa nimittäin tuloksena oli valkoinen nauha. HYL tuli koska Charon mitattiin ylikorkeaksi, muuten Maret Kärdi tuntui pitävän Charonista. Tyttö kuitenkin esiintyi ihan hyvin "tuntemattoman" handlerin kanssa, Kiitos Saana!