Käytiin tänään treenaan omatoimisesti n. 45 min ja nämä treenit olis todellakin pitäny jättää väliin.... Alkuun ku mentiin niin olihan ihan treeni fiiliksissä mutta sitten kaikki vaan meni pieleen. Tämmöstä tämä urheilu on....

Alkuun otettiin poispäin käännöstä putken ja kahden hypyn avulla. Tämä onnistui ihan kivasti ja Asgeir kässäsi homman. Sitten päätin´että otetaan renkaalle menoa erikulmista siitä se sitten lähtikin.. Asgeir veteli rengasta mistä välistä sattuu, en käsitä tämä on ollu meille niin varma este jo pitkän aikaa ja nyt Asgeir keksi alkaa värkkään! No palattiin alkuun tämänki esteen kanssa saatiin sitten onnistuneita suorituksia.

Sitten oli puomin vuoro ja se meni tosi surkeasti, Asgeir ottanu kontakteja alkuunkaan vaan hyppäsi yli ja juoksi kupille murr... Siinä vaiheessa mun mieliala muuttui ärsyyntyneeksi ja tämänhän Asgeir vaistos ja alko himmaileen puomilla, se ravaili tosi hitaasti ja kerran jopa käänty puolesta välistä ja juoksi takas! Asgeir reagoi niin herkästi mun mielialoihin mikä on hieman vaikeaa toisinaan... Noh loppuu pari ihan ok suoritusta. Joudutaan vissiin tämäkin este alottaan alusta, huoh.

Loppuun otin vielä keinua, joka ei sekään ihan nappiin mennyt...

Joopa joo tämmöstä tämä on aina välillä. Asgeir kyllä osais mutta mie menen pilaamaan sen suoritukset.. Täytyy yrittää tässä mahdollisimman pian päästä taas hallille ja hakea treenaus fiilis takas ;)