Pari viikkoa sitten tutkailin Asgeirin hampaita ja huomasin, että sillä oli lähtenyt yksi etuhampaista I1, luultavasti siitä on mennyt jo muutama päivä, sillä kolo oli melkein kokonaan umpeutunut, mitään en ole huomannut, verta ei missään eikä ole valittanut. Kaksi etuhammasta on ollut useamman vuoden jo hieman kuluneita ja nämä on kyllä eläinlääkärikin tutkinut, mutta ei niistä mitään haittaa ole ollut. Nyt sitten toinen tipahti pois jossain leikin tiimellyksessä varmaan...?

"Hammaspuutoksen" vuoksi meidän näyttelyura jäi tähän mutta käytiin sitten valloittamssa Huittisissa mätsäri kehä ;) Ensin oli vuorossa Asgeir pienissä aikuissa, jossa sai sinisen nauhan ja sen jälkeen voitti sinisen nauhan saaneet. Käytin myös mun projektikoira Epun pentukehässä jossa voitti punaiset pennut. Sitten vielä juoksutin kämppiksen Harmi sakemannin, joka myös sai punaisen nauhan muttei sitten enään punaisissa pärjännyt vaan kättelyn kautta pois kehästä.

Bis kehässä sitten mun kämppis pääsi esittämään Epun ja minä Asgeirin. Eppu esiintyi hienosti koko päivän ja sijoittuikin BIS kehässä kolmanneksi. Asgeir voitti koko potin kotiin, ollessaan BIS 11. Tosi hienot palkinnot oli Huittisten seudun koirayhdistys hommanneet!

"Asgeir sinisten kehässä"

 

"Harmi juoksee"'

"Käyttölinjainen näyttelykoira"

 Vappua vietettiin koiramaisesti kuten useimmiten kaikki juhlapäivät ;) Jere korkkasin veteraanikehän Posion ryhmässä ja hieno korkkaus olikin! Tuloksena Eri/1,Pu4, Rop-vet ja Bis vet 3!!! Jere esiintyi erittäin hyvin! Hieno papparainen <3 Palkintona kotiin viemisiksi pokaali, kaksi ruusuketta ja kaksi  3kg säkkiä nutra nuggets ruokaa.

Sunnuntaina treenasin vielä hiukkasen toko juttuja pariin otteeseen Asgeirin kanssa. Ensin sisällä paikallaanoloa, maahanmenoja ja perusasentoa. Paikallaanolo kusi täysin, yritin taas liian pitkää ja vaikeaa ja niinhän se nousi sieltä enkä meinannu saada sitä pysymään enää ollenkaan. Lopulta kuitenki pysyi ja palkkasin nopeasti pariin otteeseen lyyeltä matkalta jonka jälkeen vapautus. Maahanmenot hyviä ja nopeita. Perusasento on kans ihan hyvällä mallilla, ei tarvitse oikeastaan enää ollenkaan käsiapua, ainut vaan että asentoa täytyy varmaan vielä fiksailla.

Sitten illalla vielä ulkona, lyhyt paikallaanolo onnistumisen takaamiseksi, ja sehän onnistui vaikkakin alkuun Asgeir meinasi ettei mene maahan ollenkaan :O Sitten seuraamista joka kans hyvää ja tais se olla suhteellisen suorakin. Loppuun vauhti luoksetulo.