Viikko 8 vietettiin Rovaniemen pakkasista nauttiessa Asgeirin ja Eppukin pääsi reissun päälle. Juna matka meni hyvin ja muutenkin pentu oli oikein reipas kaveri :) Ei olla Asgeirin kanssa treenattu abauttiarallaa kuukauteen yhtään mitään siksipä johtuu tämä tyhjyys blogissa, mutta nyt yritän petrata sekä treenauksen etä blogin päivittelyn suhteen ;)

Tosiaan lomalla tehtiin sitten vaikka ja mitä, painoin duunia ja siinä ohessa käytiin treenaileen Asgeirin kanssa agia pariin otteeseen ja Epun kanssa samoilla reissuilla tottis. Sitten tietenkin käytiin metsä/kelkkareitti lenkkeileen, pääsivät molemmat pojat juoksemaan irti ja purkamaan paineita :P

Ensin agitreeneihin; Otin melko kevyet treenit näin alkuun. Otettiin kontakteja jotka ei kyllä sujunu sitten yhtään... Sylkkäreitä ja takanaleikkauksia jotka meni tosi nätisti ja kepeille menoa eri kulmista, mm. avokulmaa ja takanaleikkausta. Avokulma tuotti ongelmia, onnistui vasta kun näytin tarkemmin minne mennä, ei siis hakenut ekaa väliä itse. Takanleikkaukset onnistui sitäkin paremmin, kerran Asgeir alkoi katsomaan minne minä jäin joten rytmi sotkeutui ja koira tuli pois pujotelusta, käskytys ei selvästikkään ollut kohallaan. Epun kanssa otettiin tottis liikkeitä apuna käyttäen hallin uutukaisia peilejä, hyviä olivat!

Sitten muutama kuva metsälenkiltä ja yksi kotoaki:

Tervetuloa Rolloon!

Pikku Eppustelija ^^

Asme

Lomat lusittu ja takas Kokemäelle. Juna matka ei ollut mikään mieluisin kaksi koiraa, reppu, vetolaukku, tietokone ja metallihäkki, oli vähän kantamista mutta selvisin hengissä :)

Tiistaina otettiin Asgeirin kanssa tottista/tokoa. Luoksetuloa ihan lyhyellä matkalla lähinnä yritin painottaa sitä että Asgeir tajuaisi tulla mun eteen ihan lähellä ku se meinaa jäädä vähän turhan kauas. Pari ihan ok onnistunutta suoritusta sainkin. Paikallaanolo hyvä. Sitten maahanmenoa ja seisomista. Mie olin tosi yllättynyt kuinka hyvin Asgeir pysähtyi seisomaan vaikka ei olla näitä otettu pitkään aikaan eikä muutenkaan edetty hommassa. Maahanmenot oli kans nopeita ja hyviä. Hyvät treenit siis :)

Torstaina käytiin testaamassa Huittisten koirakerhon agility treenejä. Treenit oli hevosmaneesilla, esteet oli ok ja pohjamateriaali oli melko pehmeää ja raskas juosta mutta kunhan pääsee treenaan niin se on pääasia. Tehtiin 20 esteen rataa oli melkosta pyöritystä, ohjaus oli pielessä kun piti niin kauheasti miettiä että minne seuraavaksi mennään. A:n kontaktit oli huonoja muuten Asgeir kulki ihan kivasti. Ensi viikolla uudestaan :):)