Äiti sai ylipuhuttua minut varaamaan täksi päiväksi hallin puoleksi tunniksi ja treeni aiheenahan oli puomi. Tosiaan miehän meinasin jo heittää lapaset tiskiin nuiden meidän kontaktien kanssa. Muutaman keskustelun jälkeen päätin kuitenkin vielä kokeilla ;) Kiitos Saana, Hansku ja äiti <3

Tosiaan otettiin sitä puomia, ensin ihan namialusta suhteellisen lähellä ja hienostihan kontakti otettiin, pidensin joka kerta matkaa ja hyvin onnistui. Useamman toiston jälkeen Asgeir hieman kuumui liikaa ja alkoi höseltään ja laukkasi kontaktin yli mutta sanotaanko että 3/4 meni valtavan hyvin! Otettiin myös A-estettä ja ei ongelmaa.

Semmonen nopea mutta tehokas treeni tällä kertaa. En tiedä vaikuttiko treenien onnistumiseen se että Asgeirilla on ollut touhua koko päivän. Charon ja Petra on ollu meillä koko päivän, illemmalla käytiin isolla porukalla luistelemassa ja Asgeir pääsi siskontyttöni Vanessan kovaan kuriin ku se talutti pojan kotiin saakka :) Hienosti heillä yhteistyö pelasi. Kotona oli odottamassa vielä yksi lapsi lisää nimittäin Ruostin vieraita. Ellikkäs Asgeirilla oli 4 lasta paimennettavana :)