Olen ollut laiskana enkä ole jaksanut kirjoitella kuulumisia oikeastaan koko viikkoon joten pistetään kaikki tänne kerralla :)

Tiistaina päästiin taas treenaileen ohjattuihin. Meillä oli kaksi semmosta vähän vaikeampaa ratapätkää missä oli muutama "jekku" siellä täällä että valsseja ja leikkauksia oli tehtävä :) Meille Asgeirin kanssa haasteena oli vielä kaikki kontaktiesteet. A-esteessä ei ongelmaa, alastulokontakti otettiin hyvin, puomin kanssa oli vähän värkkäystä kun ei olla kauheesti koko puomi otettu joten Asgeir vähän epäröi että mitä nyt vieläkö tämä jatkuu. Keinu olikin sitten Hankalimmasta päästä, pari kertaa vedettiin vauhdilla läpi, otettiin sitten muutama kerran ihan rauhassa ja onnistui :)Tänään onnistui myös putkeen syötöt melko hyvin, Jes :) Rimojen pysymisen kanssa oli kans vaihtelua. Välillä ne pysyivät oikein hyvin ja välillä taas lentelivät lahjakkaasti.

Keskiviikkona tuli sitten se kauan odotettu kamera (CanonEOS 400D) On se kyllä hieno vekotus mutta paljon on taas opeteltavaa. Tässä viikon aikana on tullu kuvattua enemmän ja vähemmän mutta vielä lähinnä vain nuilla perusasetuksilla. Loppuun pistän vielä kuvia.

Viikonloppuna oli ihan pakko päästä Imariin päivällä juoksuttaan koiria ja treenaileen. Alkuun otettiinkin pientä treeniä yksittäisillä esteillä. Otin Asgeirin kanssa keinua, puomi, keppejä ja putkeen syöttöä. Jeren kans otettiin myös esteitä ja kyllähän silläkin vauhtia ja intoa riitti :) Charonkin ilmaantui paikalle ja lähettiin ulos riehumaan. Lopuksi vielä otin Charonin kans putkea, hyppyjä ja rengasta.

Tänään sunnuntaina saatiin mukavaa lenkkiseuraa Saanan, Tamin ja Riimin :) Kiitos mukavasta lenbkistä vaikka olikin aika kylmä :) Mutta ei valiteta kun talvi saatiin sittenki.

Kuvia:  (olipa hankala päättää mitä kuvia pistäis, kuvien laatu aika pahasti kärsinyt)

1242416.jpg

1242405.jpg

1242381.jpg

1242370.jpg

1242359.jpg

1242324.jpg

1242342.jpg

1242319.jpg

1242309.jpg