Torstaina käytiin ohjatuissa treeneissä ykkösryhmän kanssa. Heti pistettiin haastetta peliin. Pätkässä oli kaikenmoista kiemuraa, että varmasti kaikki leikkausmenetelmät oli käytettävä  ja vaikeuden huipuksi kahden putken päät oli ihan vierekkäin kiinni toisissaan.

Yllätyin todella kun meillä meni niin hyvin :) Vierekkäiset putket ei tuottanut lainkaan ongelmia vaikka olin ihan varma että koira menee väärästä putkesta sisään mutta ei se sitä tehnyt vaan aina siitä mistä pitikin :) Tosin putken syöttö oli hieman ongelmallista millon minulla oli käsi liian ylhäällä tai jtn..

Rimatkin alkoivat pysymään suhteellisen hyvin paikallaan vaikkakin välillä tahtoo pojalla tulla kiire ja sillon lentelee rimat. Leikkausten kanssa ei mitään ongelmaa ja lähdötkin pysyttiin aikalailla paikallaan :)

Loppuun tein vielä kokopitkät kepit molemmilla puolilla. Saatiin jopa "väärän" puolenki kepit tehtyä kunnialla läpi ^^ Sitten vielä testattiin miten se keinu menikään. Asgeir pysähty käskystä ja odotti rauhassa kun keinu laskeutui alas ja sitten ihan rauhassa kontaktille, Onnistui!