Ei me sentäs ihan löhöilemään olla alettu, ollaan syöty, juotu, lenkkeilty ja leikitty. Ei mitään erityistä.

Ollaan myös treenattu agilityä ja jopa tokoakin taas testailtu ;) Ohjatuissa agitreeneissä otettiin pari kontakti painotteista pätkää. Kontaktien kanssa ei mitään ongelmaa mutta kun radalta löytyi myös rengas ja pöytä niin se toi vaikeutta peliin. Ensin mentiin pöytä läpi ryminällä (ei siis 5sek. pysähdystä), joka sekin johtui siitä ettei olla taidettu pöytää tehdä sitten alkeiskurssin... Sitten oli se pahuksen rengas jonka Asgeir veti oikein nätisti reunasta mutta toisella radalla jo havaittiin että olisi tarkoitus sukeltaa siitä punaisesta välistä..

Käytiin sunnuntaina treenaileen Jeren ja Asgeirin kanssa ihan omissa treeneissä. Ensin otin Asgeiirin kanssa etenemistä useamman hypyn avulla ja hyvinhän edettiin tosin saan aikalailla juosta vieressä ja käskyttää. Sitten otettiin kontakteja jotka nekin meni hienosti. Mutta sitten treenattiin takanaleikkaamisia joista ei tullut sitten yhtään mitään. Asgeir ei voinut käsittää että häent tulisi edetä vähän matkaa ilman että mie juoksen vieressä. Siinä siis seuraava haaste meidän treeneihin ;)

Jere oli kans vauhissa. Tehtiin jo pientä pätkää jossa hyppyjä ja putkea sekä puomi. Kauhean hyvin se teki vaikkakin aika hitaasti, tosin olen tainnut tottua tuohon "vähän" nopeampaan pikkukaveriin ;) Otettiin myös pitkästä aikaa keppejä ja niihin saatiin jo vauhtiakin :)