Uusi vuosi ja uudet kujeet! Nyt on raketit ammuttu ja tinat valattu, ei tullu kyllä kumpaakaan tehtyä... Uusi vuosi meni poikien kanssa hyvin, Jere haukkui kaikki raketit ollessaan pihalla ja Asgeir haukkui koska Jerekin haukkui mutta sillä ei ollut mitään hajua mille tässä haukutaan :D Parasta kuitenkin se ettei kumpikaan pelännyt pauketta ja räiskintää.

Tänään torstaina käytiin pitkästä aikaa hallilla treenaan agia. Treeni kaverina meillä oli Hansku ja Usva. Saatiin vihdoin tehtyä puomia ja hienostihan se meni vaikkakin Asgeir kävi aika kuumana, sillä se oli vissiin niin onneissaan ku pääsi piiiitkästä aikaa hallille. Sitten otettiin jotain yksittäisiä esteitä ja hyppyjen avulla etenemistä. Keppien ensimmäisen välin hakemista yritettiin vähän ottaa. Meillä oli tällaisen lyhyet mutta ytimekkäät treenit tällä kertaa :) Kiitos Hanskulle ja Usvalle treeniseurasta ja neuvoista! :)

Illalla olikin vuorossa näyttelyyn valmistautumiset. Kävin päivällä treenaileen ensin Charonin kanssa. Ihan ok meni. Oli vaan hieman hankalaa juosta ku koulun piha oli aika liukas ja asettelussa oli pientä probleemaa mutta yritetään korjata lauantaiksi ;) Sitten olikin vuorossa Asgeir. Asgeir esiintyi oikein nätisti, juoksu oli nättiä ja seisominenkin onnistui. Toivotaan että näin tehdään Kajaanissakin :) Treenien jälkeen oli pesun vuoro.

Huomenna sitten lähetään ajeleen Kuono Kohti Kajaania!