On meitä Rovaniemeläisiä säät taas suosinut muutaman päivän ajan ja ollaan yritettykkin nauttia aina kun töistä ollaan ehitty. Uipottellemassa käytiin molempien poikien kanssa tuossa eilen, Asgeir polskutteli omaan tahtiin kuten aina ja jopa Jerekin kehtasi hakea useampaan kertaan keppiä uimasyvyydeltä :)

Tänään käytiin sitten hilloja katselemassa ja kolme kappaletta oikein löydettiin, huima saalis!! Asgeir sai juosta vapaana ja Jere kulki hihnassa. Asgeir juoksikin sydämen kyllyydestä ja loikkaisi heti ensimmäiseen mutalätäkköön, jeah ^^ Harmi ettei ollut taaskaan kameraa mukana mutta eipä sitä viitsinyt sateeseen ottaa kastumaan.

Illalla treenailtiin sisällä kotosalla maahanmenoja sekä ihan "uutena" tavaroiden tuomista. Asgeirhan on kova rosvoamaan sukkia yms. jotka on sen ulotuvilla mutta nyt ajattelin yrittäää opettaa tuomaan sen tavaroita käskystä. Kyllähän se tuntui ymmärtävän homman, toi mulle sukan  ja tyhjän karkkipussin käskystä. Pitää vaan alkaa vahvistamaan tätä ja kokeilla erilaisia tavaroita.