Tänään käytiin taas Imarilla näin sateisissa joulutunnelmissa... Vähän suuremmalla treeniporukalla tälläkertaa ja tarkoituksena oli Asgeirin kanssa tehdä vain pieni treeni. Tällä kertaa treeniporukkaan kuului: mie & Asgeir, Saana, Tami & Riimi sekä Paula & Vilma.

Ensimmäisenä otettiin putkeen syöttöä erilaisista kulmista ja putken takana leikkaamista. Ei mitään onglmaa, hyvin poika syöksyi putkeen ja vauhtia taas riitti :) Sitten tehtiin pussia jota ei ollakkaan tehty piiitkään aikaan. Aluksi Saana piti pussin suuta vähän auki mutta myöhemmin annettiin pussin ollan ihan vapaasti maassa ja nätistihän se Asgeir sieltä syöksyi läpi :) Lopuksi otettiin vielä puolikkaita keppejä, molemmin puolin. "Oikealta" puolelta meni oikein hyvin mutta "väärällä" puolella olen ihan surkea ohjaamaan ja aivan liian hidas. Pitää oikeasti ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa kuivaharjoittelemaan tuossa takapihalla ;)

Muutenki Asgeirilla oli rankka ja samalla mukava päivä, sillä ennen treenejä Paula ja Vilma tulivat meillä käymään ja voi kuinka Asgeir rakastui taas Vilmaan <3 Treenien jälkeen kotona odotti yllätys nimittäin Ronja ja ikiihanat lapset joiden kanssa voisi leikkiä koko ajan, harmi vaan että lapset kyllästyvät jossain vaiheessa ja työntävät oven kiinni...;)

Lähdin illalla käyttämään Jereä lenkillä mutta eihän siitä tahtonut tulla yhtään mitään! Täällä on satanu koko päivän ja melkein kakki lumet ovat sulaneet :`( Näin ollen tiet ovat ihan peilijäällä ja ei siellä tahdo päästä eteen eikä taakse päin. Lenkillä kyllä käytiin mutta hidasta oli meno vähän kuin olis kävelly yhden askeleen eteen ja kaksi taakse...