Oli ihanan kaunis aamua joten päätettiin lähteä Imarille treenaileen ja lenkkeileen ihan kaksistaan :)

Otettiin alkuun pientä pätkää missä oli hankala putki kulma. Halusin nähdä kuinka hyvin Asgeir uppoaa putkeen ja osaanko ohjata ollenkaan. No eihän se tietenkään onnistunut. Asgeir ei tahtonut upota sitten mitenkään joten ei kauheen onnistuneesti saatu sitä pätkää tehtyä. Piti sitten ottaa muutama vähän helpompi putki kulma että jotain onnistumista.

Sitten otettiin puomi ja se onnistui oikein mallikkaasti, ei mitään ongelmaa. Sen jälkeen rakensin oikein onnistuneet hyppyneliön ja harjoiteliin erilaisia kiertämisiä. Tämäkin meni oikein hyvin vaikka välejäkin isonsin ja rimatkin pysyivät :)

Loppuun vielä treenattiin "väärän" puolen keppien ensimmäisen välin löytämistä ja A-estettä. Kontaktien kanssa ei ongelmaa mutta välin löytyminen oli hieman hankalampaa vauhdin kanssa. Mutta tämä treeni oli oikein hyvä siltä kannalta, että nyt on hyvä alkaa treenaileen niitä asioita missä on eniten ongelmaa, jos sitä vaikka joskus uskaltais kisaamaankin :)

Treenin jälkeen lähettiin lenkkeileen. Päästin Asgeirin irti ja käveltiin reittiä pitkin missä oli kelkka ajellut. Oli oikein kaunista kun yön aikana oli satanut varmaan 20cm lunta ja oli valkoista ja puhtaan näköistä. Kumpa se kamera ei olis delannu Kajaanin reissulla. Nyt sitten on vaan pärjättävä ilman kameraa mutta toivon mukaan EI kauaa !