Tänään oli ikäänkuin vapaa päivä koulusta joten hyödynsin sen tekemällä verijälkeä ja lenkkeilemällä hyvällä porukalla :)

Jälki oli n. 6 tuntia vanha ja 800m pitkä kahdella makuulla, kolme ojan ylitystä, tien ylitys ja maasto vaihteli aikalailla, alkuun oli pitkää suopursua ja loppu matka mustikka metsää. Ei ollut tarkoitus tehdä näin haastavaa harjoitusta mutta kun tuo metsä osaa aina yllättää ;)

Ensimmäiset 200m meni hyvin, Asgeir oli suhteellisen rauhallinen mutta kulki siksakkia ja meni ilmavainulla, toisaalta haju olikin korkealla. Kaksi ekaa ojaa ylitettiin ihan kivasti ja ongelmitta, kolmannella sitten jouduin ohjeistamaan. Tien ylityksessä katosi myös jälki tyystin ja kehotuksista huolimatta, Asgeir ei jälkeä löytänyt joten alkoi syömään heinää. Kielsin ja sen jälkeen löysikin jäljen melkein heti ja jäljesti makuulle.

Makuun jälkeen meni hetki ennen kuin jälki jälleen löytyi mutta se pätkä mentiin ihan ok:sti toisella makuulle. Toisen makuun otti hyvin ja lähtikin siitä jäljestämään tosi hyvin mutta jälleen hukkasi jäljen jossain vaiheessa eikä löytänyt vaikkakin teki kovasti töitä sen etsimiseen. Jouduin ohjaamaan. Loppu meni hyvin ja merkkasi lopun hyvin.

Vähän on vielä petraamista tuossa jäljessä, täytyisi saada itsenäisemmäksi ja luottavaisemmaksi itseensä sekä tosiaan nuita vanhempia jälkiä enemmän.